UniOulu Open Day

Tervetuloa virtuaaliseen avointen ovien päivään, jossa voit tutustua Oulun yliopiston englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin sekä tutkijakouluun ja kuulla, millaisen kansainvälisen opiskelukokemuksen voit saada opiskelemalla Oulussa.
A student is sitting on stairs and thinking. Her eyes are closed. An arch appears on top of her head stating Oulu, always a good idea.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Verkkotapahtuma

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin

Haluatko kansainvälisen tutkinnon ja opiskelukokemuksen?

UniOulu Open Day on verkkotapahtuma, jossa pääset tapaamaan eri kansainvälisissä tutkinto-ohjelmissamme opiskelevia ja ohjelmissa opettavia. Englanninkielisessä tapahtumassa voit kysyä Oulun yliopistossa opiskelemisesta chatissa ja seurata muuta ohjelmaa toiveesi ja tarpeesi mukaan.

Saat lisätietoa Oulun yliopiston kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin hakemisesta - hakea voi myös Suomessa hankitulla tutkinnolla.

Seuraava haku englanninkielisiin kandi- ja maisteriohjelmiimme on kevään ensimmäisessä yhteishaussa 3.-17.1.2024. Opinnot alkavat syksyllä 2024.

Haluatko tohtorintutkinnon?

Oulun yliopiston tutkijakoulu on myös mukana tapahtumassa. Oulun yliopisto tarjoaa 22 tohtoriohjelmaa, joihin haetaan kaksi kertaa vuodessa, tammi-huhtikuussa ja heinä-lokakuussa.

Muista ilmoittautua verkkotapahtumaan

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä. Rekisteröidy kävijäksi tästä.

Päivän aikataulu

Tulossa pian.

Viimeksi päivitetty: 14.9.2023