Työelämä

Kaipaatko tukea työnhakuun, etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko kiinnostunut opinnäytetoimeksiannoista? Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoille monenlaista uraohjauksen tukea. Tältä sivulta löydät kootusti Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoille suunnattua työelämäsisältöä.

Harjoittelu- ja työpaikat

Etsitkö harjoittelu- tai työpaikkaa? Katso alla olevista linkeistä ilmoituksia avoimista paikoista. JobTeaseriin pääset kirjautumaan Haka-tunnuksillasi (yliopiston tunnukset) sekä suodattamaan ilmoituksia koulutusalan mukaan. Katso tarkemmat ohjeet palvelun käyttöönottoon.

Lisäksi Finanssi ry:n jäsenenä saat avoimista työ- ja harjoittelupaikoista ilmoituksia sähköpostilistan kautta. Oulun yliopiston opiskelijoiden sähköpostilistojen kautta työ- ja harjoittelupaikkojen välittäminen ei ole enää mahdollista.

Opiskelijoiden harjoitteluyhteyshenkilöitä kauppakorkeakoulussa ovat Elina Hyrkäs (kandiohjelma, elina.hyrkas(at)oulu.fi) ja Anna Laitio (IBM-kandi sekä maisteriohjelmat, anna.laitio(at)oulu.fi).

Työnantaja: Voit jättää ilmoituksen avoimesta paikasta JobTeaser -palveluun (tarkemmat ohjeet) tai ottaa yhteyttä Finanssi ry:n yrityssuhdevastaavaan (yrityssuhdevastaava(at)finanssi.org).

Opinnäytetyöpaikat

Lähestyykö valmistuminen mutta opinnäytetyön aihe puuttuu? Katso alta haettavana olevat opinnäytetoimeksiannot.

Uraohjauspalvelut

Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen monipuolisia uraohjauspalveluja kuten mentorointiohjelman sekä henkilökohtaista opiskelu- ja uraohjausta.

Jos kaipaat apua CV:n tai työhakemuksen laadintaan, yleiseen urapolun mietintään tai työhaastatteluun valmistautumiseen, Career Centren asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.