Arviolta 15.10. alkavan käyttökatkon aikana yliopiston opiskelijat ja henkilökunta eivät voi aktivoida kirjastokorttia Tuudossa – sitä ennen käyttöönotetut kirjastokortit toimivat katkon aikana normaalisti

Oulun yliopiston opintotietojärjestelmän vaihtumiseen liittyvän järjestelmäkatkon vuoksi yliopiston opiskelijat ja henkilökunta eivät voi ottaa käyttöön kirjastokorttia mobiilisovellus Tuudossa arviolta 15.10.2021 alkaen. Noin viisi viikkoa kestävän järjestelmäkatkon tarkka alkamisaika ei ole vielä tiedossa.

Järjestelmäkatkon aikana Oulun yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat hankkia tarvittaessa muovisen kirjastokortin kirjaston asiakaspalvelusta (muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan!). Tuudon kirjastokortin voi ottaa käyttöön myöhemmin.

Huom! Järjestelmäkatko koskee ainoastaan uusia Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan kirjastokortteja Tuudossa, ennen käyttökatkoa aktivoidut Tuudon kirjastokortit toimivat katkon aikana normaalisti. Oamkilaiset voivat ottaa käyttöönsä kirjastokortin Tuudossa myös järjestelmäkatkon aikana.

Viimeksi päivitetty: 12.10.2021