Celian äänikirjapalvelut kaikille, joille lukeminen on vaikeaa

Celian äänikirjoja voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa esimerkiksi lukivaikeuden tai sairauden vuoksi. Valikoimaan kuuluu myös kurssikirjoja.

Oulun yliopiston kirjaston kaikissa toimipaikoissa voidaan rekisteröidä Oulun yliopiston, Oamkin ja OSAOn opiskelijoita Celian käyttäjäksi. Celian äänikirjat on tarkoitettu kaikille, joille lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta esimerkiksi lukivaikeuden, vamman tai sairauden aiheuttaman lukemisesteen vuoksi. Palvelu on käyttäjälle maksutonta.

Palvelun käyttö aloitetaan asiakaskeskustelulla. Lukemisesteestä ei tarvitse esittää todistusta, mutta asia käydään suullisesti läpi.

Tunnukset palveluun voi hankkia seuraavasti:

• Ilman ajanvarausta virka-aikana kirjaston asiakaspalvelupisteillä.
  • Voit myös varata ajan rekisteröinnille. Myös etärekisteröinti on mahdollista ajanvarauksella (esim. Zoom). Ota yhteyttä kirjastoon: kirjasto@oulu.fi
Lisätietoja:

Viimeksi päivitetty: 14.9.2022