Ilmoittaudu KPTKn valmistujaisjuhlaan (publiikki) 8.2.2023

Ilmoittaudu KPTKn valmistujaisjuhlaan (publiikki) 8.2.2023

Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan vuoden ensimmäinen valmistujaisjuhla (publiikki) järjestetään keskiviikkona 8.2. klo 14.00 alkaen salissa L3. Valmistujaisjuhlassa jaetaan kaikille tammikuussa 2023 valmistuville ja publiikkiin ilmoittautuneille ruusu ja kopio sähköisestä todistuksesta kansioineen. Valmistujaisjuhlaan voi ilmoittautua myös aiemmin valmistuneita, joille jaetaan tyhjä todistuskansio ja ruusu. 

Ohjelmassa on perinteisesti puheita ja musiikkiesityksiä sekä lopuksi kakkukahvit kaikille ilmoittautuneille. Valmistujaisjuhlan pukukoodi on rento, mutta siisti ("smart casual"). 

Voit ilmoittautua valmistujaisjuhlaan seuraavan linkin takaa: https://link.webropolsurveys.com/S/13BB9190E4C77F9C (ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 31.3.2023). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä Pepin valmistumishakemuksen kautta voi ilmoittautua valmistujaisjuhlaan.

(HOX! Jo valmistunut opiskelija voi myös hakea itselleen henkilökohtaisesti tyhjän todistuskansion Kompassi palvelupisteeltä) 

Mikäli sinulla on kysyttävää valmistujaisjuhlaan liittyen, voit olla yhteydessä osoitteeseen study.education@oulu.fi

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan valmistumistasi!

 

Viimeksi päivitetty: 24.1.2023