Iris.ai Oulun yliopiston ja Oamkin käytössä – hanki itsellesi tekoälypohjainen tiedonhaun assistentti

1.9.2021 alkaen myös Oulun ammattikorkeakoulu on mukana kirjaston Iris.ai-sopimuksessa eli Premium-käyttö on nyt mahdollista sekä Oulun yliopiston että Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Iris.ai on tekoälyyn pohjautuva työkalu, joka nopeuttaa tieteellisten tiedon ja kirjallisuuslähteiden löydettävyyttä. Iris.ai hyödyntää avoimia core.ac.uk-tietokantaa, PubMed-tietokantaa ja Cordis-tietokantaa. Lue lisää Iris.ai:sta.

Iris.ai järjestää syyslukukaudella kaksi online-työpajaa Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Osallistu työpajaan ja pääset alkuun Iris.ai:n käytössä. Työpajat ovat englanninkielisiä ja sisällöltään samanlaisia.

Syyslukukauden Iris.ai-etätyöpajat (aloittelijoille):

• 7.10.2021 klo 14-16
  • 8.12.2021 klo 14-16

Ilmoittautuminen ja palveluun rekisteröityminen: Premium Iris.ai resource center

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: informationservice@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 13.9.2021