Kirjastoissa itsepalvelu perjantaina 18.6.2021

Oulun yliopiston kirjastoissa ei ole asiakaspalvelua perjantaina 18.6. johtuen henkilökunnan strategia- ja virkistyspäivästä, mutta kirjastoja voi käyttää omatoimisesti. Pegasus ja Lääketieteen kirjasto ovat auki normaalien aukioloaikojensa puitteissa. Oulaisten oppimiskeskuksen ja Sosiaali- ja terveysalan kirjaston omatoimikäyttö onnistuu ainoastaan henkilökohtaisella kulkulätkällä.

Oulun yliopiston kirjastoissa ei ole asiakaspalvelua perjantaina 18.6., mutta kirjastoja voi käyttää omatoimisesti seuraavasti:

• Tiedekirjasto Pegasus: tila auki normaalisti klo 8-17, ei asiakaspalvelua.
  • Lääketieteen kirjasto: tila auki normaalisti klo 8-17, ei asiakaspalvelua.
  • Sosiaali- ja terveysalan kirjasto: ainoastaan omatoimikäyttö (kulku kirjastoon henkilökohtaisella kulkulätkällä klo 7.30-21).
  • Oulaisten oppimiskeskus: ainoastaan omatoimikäyttö klo 8-19 (kulku oppimiskeskukseen avaimella, jonka voi hankkia etukäteen oppimiskeskuksesta. Omatoimiaikana oppimiskeskukseen pääsee klo 15.30 saakka).

Lainoja voi palauttaa jättämällä ne kirjastojen palautuslaatikoihin tai omatoimisesti palautusautomaatilla.
Kuopion Varastokirjastosta saapuneet lainat voi noutaa kirjaston asiakaspalvelutiskin edustalla olevasta kärrysta Tiedekirjasto Pegasuksessa ja Lääketieteen kirjastossa.
Kaukolainojen ja lukusalilainojen noutaminen ei ole mahdollista.
Hyllyissä olevia aineistoja (aineistopyynnöt) ei noudeta varaajille päivän aikana.

Huom! 18.6. asiakaspalvelua ei ole myöskään kirjaston tietopalvelussa, julkaisemisen ja tutkimuksen tuen palveluissa sekä tietoaineistopalveluissa.

Viimeksi päivitetty: 15.6.2021