Kirjaston loppuvuoden tietoiskut – osallistu helposti Zoomissa

Osallistu kirjaston järjestämiin etätietoiskuihin helposti Zoomissa ja ihastu!

Tietoiskujen Zoom-linkki:

Aikataulu

Artikkelihaut, Oula-Finnan kansainvälisten e-aineistojen haku ti 9.11. klo 15.00

Oula-Finnan avulla voit tehdä kätevästi yhteishakuja kansainvälisiin e-aineistoihimme – vieläpä tutulla Oula-Finnan käyttöliittymällä!

Sosiaali- ja terveysalan artikkelihaut (Oamk) | to 25.11. klo 15.00

Tule oppimaan tehokkaat tavat artikkelihakuihin kotimaisesta Medic-tietokannasta ja kansainvälisestä CINAHL-tietokannasta. Opit tietoiskussa myös, kuinka voit löytää artikkeleita helposti ja nopeasti Oula-Finnan sekä Google Scholarin avulla.

E-kirjat (englanniksi) | ti 30.11. klo 15.00

E-kirjat -tietoiskuissa opit käyttämään oman alasi suosituimpia e-kirjapalveluita.

Mendeley

Mendeley on maksuton helppokäyttöinen viitteidenhallintaohjelma kirjallisuusviitteiden tallentamiseen sekä tekstiviitteiden ja lähdeluettelon tekemiseen.

• to 11.11. klo 9.00-10 Oamkin henkilökunnalle ja opiskelijoille
  • ke 24.11. klo 14.00-15
  • ke 8.12. klo 14.00-15 englanniksi

Tietoiskut on tarkoitettu Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä OYSin henkilökunnalle, ellei toisin mainita. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisäksi tarjolla on Covidencen tarjoama webinaari (englanniksi) 18.11. klo 13.00-14.00 Oulun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Huom! Tähän webinaariin täytyy ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa!

Kaikki kirjaston tietoiskut

Laita viestiä, jos sinulla on kysyttävää tai toivoisit tietoiskua jostain muusta aiheesta:

Viimeksi päivitetty: 10.11.2021