Kirjaston verkkosivut uudistuvat kesäkuun alussa

Oulun yliopiston julkinen oulu.fi-verkkopalvelu uudistetaan vaiheittain vuosien 2020–2021 aikana. Kesäkuun alussa Oulun yliopiston kirjaston sivut uudistuvat ja siirtyvät uudelle verkkopalvelualustalle. Löydät uudistuneet sisällöt vanhasta tutusta osoitteesta www.oulu.fi/kirjasto.
Image

Kirjaston uudet verkkosivut on otettu käyttöön kesäkuun alussa osana Oulun yliopiston verkkosivu-uudistusta. Uudistuksen myötä mm. verkkosivujen mobiilikäytettävyys ja saavutettavuus paranevat.

Uudistuksen yhteydessä kirjaston verkkosivujen sijainti yliopiston verkkopalvelussa muuttuu ja myös sivujen verkko-osoitteet muuttuvat, mutta vanhoista osoitteista on automaattiset uudelleenohjaukset uusille sivuille. Mahdolliset kirjanmerkit kirjaston verkkosivuille kannattaa kuitenkin päivittää uusiin osoitteisiin.

Otamme mielellään palautetta vastaan kirjaston uudistuneista verkkosivuista: kirjasto@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 1.6.2021