Lainat eivät uusiudu automaattisesti kesällä – ei eräpäiviä heinäkuussa

Oulun yliopiston kirjastossa ei ole automaattista lainojen uusintaa kesällä, mutta eräpäivät hyppäävät heinäkuun yli kirjastojen kiinniolon vuoksi.

Kesällä ei ole automaattista lainojen uusintaa, mutta eräpäivät hyppäävät heinäkuun yli kirjastojen kiinniolon vuoksi. Kesäkuun lopussa lainoja uusittaessa eräpäivät siirtyvät siis elokuun alkuun.

Muistathan uusia tai palauttaa lainasi ajoissa! Lainojen uusinta onnistuu kätevästi kirjautumalla Oula-Finnaan tai Tuudo-mobiilisovelluksella myös lomareissulla. Lainoja voi uusia myös soittamalla kirjastoon aukioloaikoina (puh. 0294 483501) tai laittamalla sähköpostia kirjasto@oulu.fi.

Kirjastojen kiinnioloajat kesällä 2021:

Tiedekirjasto Pegasus on kiinni 19.–31.7.
Lääketieteteen kirjasto on kiinni 1.–31.7.
Sosiaali- ja terveysalan kirjasto on kiinni 1.–31.7.
Oulaisten oppimiskeskus on kiinni 25.6.–31.7.

Lue lisää kirjaston kesän ajan palveluista ja aukioloajoista.

Huom! Oulun yliopiston ja Oamkin henkilökunnan lainojen automaattinen uusinta toimii normaalisti myös kesällä.

Viimeksi päivitetty: 8.6.2021