Tiedekirjasto Pegasuksen joulun avaus 1.12. klo 9–15

Tule kuuntelemaan jouluista live-musiikkia, osallistu joulukuusen koristeluun tai tee löytöjä käytettyjen kirjojen myyjäisistä!

Huomioithan, että tapahtuman aikana kirjaston hiljaisiinkin tiloihin saattaa kantautua jonkin verran ääntä.

Tiedekirjasto Pegasus täyttyy jouluisesta tunnelmasta torstaina 1.12. klo 9–15. Tapahtumapaikkana on kirjaston 1. kerroksen aula.

• Myynnissä käytettyjä kirjoja kirjaston henkilökunnan kirjahyllyistä, tuoreita joulutorttuja ja glögiä pikkurahalla. Maksu käteisellä tai MobilePaylla.
  • Jouluista live-musiikkia klo 10-11 ja 12-13: Leo Loueranta (kitara) & Iida-Marja Kleine (laulu).
  • Joulukuusen koristelua – kirjoita tai piirrä oma joulutervehdyksesi ja ripusta joulupuun oksille.

Tervetuloa!

Järj. Oulun yliopiston kirjasto & Oulun yliopiston kirjastoammattilaiset ry.

Viimeksi päivitetty: 28.11.2022