Vastaa Finna-kyselyyn ja voita museokortti

Oulun yliopiston kirjaston Oula-Finna -käyttöliittymä on osa valtakunnallista Finna-palvelua, joka toteuttaa käyttäjäkyselyn 24.1.-20.2.2023. Vastaamalla autat kehittämään Finnaa sekä voit voittaa itsellesi museokortin. Kyselyyn pääset Oula-Finnassa sivun alareunaan avautuvasta ponnahdusikkunasta.

Kysely selvittää Finnan käyttöä ja käyttäjien tyytyväisyyttä, ja tuloksia hyödynnetään Finnan kehitystyössä. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan 10 museokorttia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia.

Kansalliskirjasto ylläpitää ja kehittää Finna-palvelua jatkuvasti yhteistyössä arkistojen, kirjastojen, museoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Finna muodostuu erilaisista hakupalveluista:

• Finna.fi (valtakunnallinen, kaikki Finnan aineistot yhteen kokoava hakupalvelu)
  • Kirjastojen Finna-verkkokirjastot (kuten Oulun yliopiston kirjaston Oula-Finna)
  • Museoiden ja arkistojen Finna-hakupalvelut
  • Kansallisen audiovisuaalisen instituutin hakupalvelu Elonet Finna

Kyselyyn pääset käyttämästäsi Oula-Finna -näkymästä:
Oula-Finna | Oulun yliopisto
Oula-Finna | Oamk