Lääketieteellisen kuvantamisen, fysiikan ja tekniikan tutkimusyksikkö

Lääketieteellisen kuvantamisen, fysiikan ja tekniikan tutkimusyksikkö tarjoaa korkeatasoista koulutusta lääketieteellisen kuvantamisen, fysiikan ja teknologian alalla Oulun yliopistossa. Hyvinvointitekniikan tutkinto-ohjelma ja kansainvälinen maisteriohjelma Biomedical Engineering: Biomechanics and Imaging ovat MIPT:n koordinoimia. Opetamme lääketieteen, hyvinvointitekniikan ja lääketieteen tekniikan opiskelijoille mm. seuraavia aiheita: diagnostinen radiologia, kliininen neurofysiologia, sädeturvallisuus, lääketieteellinen fysiikka ja lääketieteen tekniikka.

MIPT:n tutkimusryhmät kehittävät uusia innovaatioita tutkimuksen lisäksi myös lääketieteelliseen käyttöön. Tarjoamme myös omaa asiantuntijuuttamme muiden tutkimusryhmien käyttöön.