Tilojen vuokraaminen

Yliopiston ulkopuoliset asiakkaat voivat varata Oulun yliopiston luentosaleja, auditorioita, seminaarihuoneita sekä aula- ja käytävätiloja.

Tilojen ja salien käytössä yliopiston omilla toiminnoilla on etusija

Periaatteena on, että salien ja tilojen ulosvuokraaminen ei saa haitata yliopiston varsinaista toimintaa. Yliopiston ulkopuolisten vuokratessa tiloja tulee ko. tilaisuuden esitteissä ja ilmoituksissa näkyä tilaisuuden järjestäjä.

Vuokrattavat salit

Saleja on seuraavissa kiinteistöissä: Linnanmaa, Linnanmaan päärakennus, Normaalikoulun ylä- ja ala-aste ja lääketieteellinen tiedekunta. Vuokrattavien tilojen koot vaihtelevat muutaman kymmenen hengen tiloista usean sadan hengen tiloihin. Tarkemmat tiedot vuokrattavista saleista ja hinnoista osoitteesta aulapalvelut@oulu.fi.

Tilojen varaaminen ja laskutus

Sali- ja tilavaraukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen aulapalvelut@oulu.fi.

Tiloja varattaessa on ilmoitettava vastuuhenkilö, joka huolehtii ovien lukitsemisesta ja on vastuussa tilan käyttämisestä tarkoituksenmukaisesti. Varaukset laskutetaan kuukausittain. Yliopiston ulkopuolisen tekemä varaus vahvistetaan aina kirjallisesti.

Peruutukset

Tehty varaus voidaan perua kirjallisena 1 viikko ennen varauksen alkamista ilman maksua. Viikkoa lyhyemmässä ajassa tehdyn varauksen perumisesta peritään täysi maksu.

Virastomestaripalvelut salivarauksien yhteydessä

Virastomestaritehtävät hoitaa yliopiston oma virastomestari. Virastomestaripalveluista laskutetaan erikseen riippuen tarvittavien palvelujen määrästä ja ajankohdasta. Vuokraajat voivat käyttää lisäksi omaa henkilökuntaansa esim. naulakko- ja opastustehtävissä. Oman henkilökunnan käytöstä on sovittava erikseen varausta tehtäessä.

AV- ja muut laitteet

Vuokraan sisältyvät saleissa valmiina olevat AV-laitteet. Jos saleihin tai tiloihin joudutaan tuomaan lisävälineistöä, peritään näistä hinta erillisen laitehinnaston mukaan.

Muut kustannukset

Muut lisäkustannukset esim. lisäsiivouskustannukset laskutetaan erikseen.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Telluksen ja Tiedepuutarhan tilojen varaus ja vuokraus tapahtuu erillisen prosessin kautta, katso tarkemmat tiedot alta.