Yhteistyö
Alueellinen yhteistyö
Kotimainen yhteistyö
Kansainvälinen yhteistyö

Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) -tutkimusryhmä toimii Oulun Eteläisen alueella ja Oulussa.

Oulun Eteläisen alueella toimipaikkamme on Nivalassa ELME Studion tiloissa, missä toimimme yhdessä Nivalan Teollisuuskylä Oy:n, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n sekä Jokilaaksojen Koulutuskuntayhtymän JEDU:n metallialan toimijen kanssa.

Alueellisessa yhteistyössä tärkeimpänä yhteistyökumppanina ovat tietenkin Oulun Eteläisen alueen metalli- ja konepajayritykset. Näiden lisäksi teemme yhteistyötä kaikkien alueen seutukuntien ja kaupunkien kanssa.

Alueen seutukunnista tiiveintä yhteistyötä tehdään Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n kanssa, joka on myös merkittävä rahoittaja. Alueen kaupungeista merkittävin yhteistyökumppani on Nivalan kaupunki, joka on myös merkittävä rahoittaja.

Toisen asteen oppilaitoksista yhteistyö on tiiveintä Nivalan Ammattiopisto NAO:n kanssa, joka on osa Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU:a. Ammattikorkeakouluista alueellisesti lähimpiä yhteistyökumppaneita ovat Oulun ammattikorkeakoulu ja Centria ammattikorkeakoulun Ylivieskan yksikkö.

Oulun yliopiston sisällä olemme osa Oulun yliopiston Terästutkimuskeskusta CASRia ja toimimme tiivissä yhteistyössä Teknillisen tiedekunnan eri tutkimusryhmien kanssa.