Graduiertenschule

UniOGS (University of Oulu Graduate School)

Oulun yliopiston tutkijakoulun (University of Oulu Graduate School, UniOGS) tavoiteena on parantaa kaikkien Oulun yliopiston tohtoriopiskelijoiden mahdollisuuksia korkeatasoiseen koulutukseen. UniOGS pyrkii edistämään tohtoriopintojen ja tutkimustyön suunnitelmallisuutta ja edistymistä tavoiteajoissa, mikä edellyttää sekä tohtoriopiskelijoilta että ohjaajilta motivaatiota sitoutua tavoitteisiin.  UniOGS tuo jokaisen opiskelijan ulottuville yleis- ja valmiustaitokursseja, mistä hän voi valita tarpeelliset kurssit väitöskirjan ohjaajan opastamana. Ensimmäiset kurssit järjestetään kevään 2012 aikana. Tohtorikoulutuksen tavoitteena on sekä ammatillinen että yhteiskunnallinen pätevyys toimia tohtoritasoisissa tehtävissä. Suoritettuaan tohtorin tutkinnon, tohtorilla on hyvät valmiudet käyttää tieteellisiä menetelmiä ongelmien ratkaisuun joko tutkimustehtävissä tai muissa vaativissa asiantuntijatehtävissä, ja siten hyvät mahdollisuudet työllistyä joko akateemisen tai muun sektorin tehtävään.

UniOGS koordinaattori (ihmistieteet): Niina Timosaari (huone KE1155)

Viimeksi päivitetty: 27.3.2019