Hakukohteet - Studiengänge

Germaaninen filologia on hakukohteeena kielten ja kirjallisuuden tutkinto-ohjelmassa. Kun valitset pääaineeksesi germaanisen filologian, voit suuntautua joko saksan opettajaksi tai kansainväliseen yritysviestintään. Opettajaksi valmistuvat valitsevat sivuaineekseen yleensä toisen opetettavan kielen ja opettajan pätevyyden saadakseen tulee opiskelijan opiskella myös opettajan pedagogiset opinnot. Kansainväliseen yritysviestintään suuntautuvat voivat valita sivuaineensa laajemmasta valikoimasta: viestintä, markkinointi, kansainvälinen liiketalous, johtaminen, matkailu, toinen kieli jne. Oppiaineellamme on hyvät ja toimivat opiskelijavaihtosuhteet useisiin Saksan ja Itävallan yliopistoihin, joissa voit vahvistaa kielitaitoasi ja kansainvälisyyttäsi.

Suoritat ensin alemman korkeakoulututkinnon (HuK=humanististen tieteiden kandidaatti), jonka laajuus on 180 opintopistettä ja sitten ylemmän korkeakoulututkinnon (FM=filosofian maisteri), jonka laajuus on 120 opintopistettä. Näihin opintoihin kuluu arviolta viisi, kuusi vuotta.

Valitsemme vuosittain 12 uutta opiskelijaa. Opetuskielenä on saksa.

Viimeksi päivitetty: 27.3.2019