University of Oulu, 2016

Pohjoissaamen lähtötasokoe / Vuolggadásseiskkus

Monday, May 20, 2019

Mikäli haluat opiskella pohjoissaamea äidinkielisten linjalla, tulee sinun osallistua lähtötasokokeeseen.

Lähtötasokoe on 20.5.2019. Kirjallinen osuus klo 9–12 salissa L7, jonka jälkeen haastattelu klo 12.30–14.00 salissa TH101. (Lähtötasokoe on samassa tilassa valintakokeen kanssa.)

Ilmoittaudu lähtötasokokeeseen viimeistään keskiviikkona 15.5. klo 16 osoitteeseen minna.rasmus(at)oulu.fi

(Lähtötasokoe järjestetään myös 4.9.2019)

Sinun ei tarvitse osallistua lähtötasokokeeseen jos

a) olet kirjoittanut ylioppilaskirjoituksissa pohjoissaamen äidinkielenä ja saanut siitä arvosanaksi vähintään cum laude approbaturin tai

b) olet kirjoittanut pohjoissaamen vieraana kielenä ja saanut siitä arvosanaksi vähintään eximia cum laude approbaturin.

Koe koostuu seuraavista osista:

• kielioppiosio
  • käännös
  • kirjoitelma/essee
  • suullinen osio

Kielioppiosion kysymykset pohjautuvat pohjoissaamen peruskielioppiin, esim. Sámás 1–3, Cealkke Dearvvuođaid tai muuhun vastaavaan oppimateriaaliin.

Lisätietoja kokeesta: Minna Rasmus (minna.rasmus(at)oulu.fi)

Add to calendar

Back to events