Tutkimusyksikön hankeseminaari 16.1.2019

Wednesday, January 16, 2019

Tervetuloa Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikön seminaariin

Seminaarissa on mahdollisuus tutustua tutkimusyksikön tutkimusaiheisiin, hyödyntää tutkimusyksikön tutkimushankkeita oman tutkielman aiheen valinnassa tai yhdistää oma opinnäytetyö tutkimusyksikön tutkimushankkeisiin.

Hoitotieteellisen tutkimuksen painopistealueet:

• Omahoitoon ja terveellisiin elintapoihin sitoutuminen
  • Terveysalan opettajien, opiskelijoiden ja hoitohenkilökunnan osaaminen
  • Terveysvalmennus ja terveelliset elintavat
  • Ikääntyneiden toimintakykyä ja hyvinvointia tukeva koti- ja hoitoympäristö

Terveyshallintotieteellinen tutkimuksen painopistealueet:

Terveyshallintotieteen tutkimus keskittyy johtamisen tutkimiseen sosiaali- ja terveysalalla. Kiinnostuksen kohteena on erityisesti sosiaali- ja terveysalan organisaatioissa ja työyksiköissä toteutettavat muutosprosessit ja kehittämishankkeet sekä niiden johtaminen ja onnistumiseen vaikuttavat tekijät.

Seminaari on tarkoitettu terveystieteiden opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Seminaari järjestetään 16.1 klo 8.30-10.00 Oulun yliopistossa, Aapistie 5A, Sali F202

Add to calendar

Back to events