University of Oulu, 2016

Valmisteluryhmä

Dekaani asettaa valmisteluryhmän valmistelemaan tehtävien täyttämistä tai kutsumismenettelyä. Valmisteluryhmälle määrätään aset­tamisvaiheessa puheenjohtaja, ellei dekaani itse toimi ryhmän puheenjohtajana.

Valmisteluryhmän jäseniksi kutsutaan 3 - 5 professoria tai muuta opetus- tai tutkimushenkilöä, jotka edustavat sitä tieteenalaa tai lähellä olevaa tieteenalaa, johon täytettävänä oleva tehtävä kuuluu. Valmisteluryhmän kokoonpanossa on huomioitava tasa-arvolain vaatimukset sekä jäsenten lukumäärien että heidän edustamansa tehtävätason suhteen.

Humanistisen tiedekunnan valmistelutyöryhmä:

Paula Rossi, professori, puheenjohtaja
Harri Mantila, professori
Matti Enbuske, yliopistonlehtori
Anni-Siiri Länsman, yliopistonlehtori

Valmisteluryhmää täydennetään tarvittaessa yhdellä opettajakunnan edustajalla ja yhdellä opiskelijajäsenellä, jotka edustavat sitä tieteenalaa tai lähellä olevaa tieteenalaa, johon täytettävänä oleva tehtävä kuuluu.

Valmisteluryhmän sihteerinä toimii tutkimuskoordinaattori Sirpa Aalto.

Viimeksi päivitetty: 31.10.2019