University of Oulu, 2016

Valmisteluryhmä

Dekaanin asettama valmisteluryhmä vastaa rekrytointiprosessin toteuttamisesta tiedekunnassa. Dekaani määrää aset­tamisvaiheessa myös valmisteluryhmän puheenjohtajan, ellei hän toimi itse sen puheenjohtajana.

Valmisteluryhmän vastuulla on valmistella tehtävien täyttämistä tai kutsumismenettelyä. Valmisteluryhmää tarvitaan aina professori- ja tenure track -rekrytoinneissa, mutta sitä voidaan käyttää myös muissa rekrytoinneissa.

Humanistisen tiedekunnan valmistelutyöryhmän jäsenet

• Paula Rossi, dekaani, puheenjohtaja
  • Matti Enbuske, koulutusdekaani
  • Jussi Ylikoski, professori
  • Leila Paavola-Ruotsalainen, tutkijatohtori

Lisäksi:

• Sirpa Aalto, tutkimuskoordinaattori, sihteeri
  • Emilia Vuoti, henkilöstöpäällikkö

Valmisteluryhmää täydennetään tarvittaessa opetus- ja tutkimushenkilökunnan edustajilla ja opiskelijajäsenillä, jotka edustavat sitä tieteenalaa tai lähellä olevaa tieteenalaa, johon täytettävänä oleva tehtävä kuuluu.  Valmisteluryhmän kokoonpanossa on huomioitava tasa-arvolain vaatimukset sekä jäsenten lukumäärien että heidän edustamansa tehtävätason suhteen.

Viimeksi päivitetty: 11.1.2021