University of Oulu, 2016

Monimediaisen luovan kerronnan opiskelijat vuodelle 2021 on valittu

Monimediaisen luovan kerronnan opiskelijavalinnoista on päätetty ja ilmoitettu hakijoille. Opintokokonaisuudessa aloittaa tänä vuonna 44 uutta opiskelijaa, joista puolet on perustutkintoaan suorittavia ja puolet avoimen yliopiston opiskelijoita.

Opiskelijavalinnat Oulun yliopiston Monimediainen luova kerronta -opintokokonaisuuteen on tehty, ja niistä on ilmoitettu hakijoille sähköpostitse pe 15.1. Opintokokonaisuuteen hyväksyttiin tänä vuonna yhteensä 44 opiskelijaa.

Opintokokonaisuuteen valittujen opiskelijoiden tulee vahvistaa osallistumisensa pe 22.1. mennessä. Peruuntumisen vuoksi mahdollisesti vapautuvia opiskelupaikkoja tarjotaan tämän jälkeen varasijoilla oleville hakijoille.

Opintokokonaisuuteen saapui määräaikaan mennessä 40 hakemusta. Hakemuksia tuli humanistisen, kasvatustieteiden sekä teknillisen tiedekunnan perustutkinto-opiskelijoilta. Hakijoista 22 valittiin. Avoimen yliopiston kautta ilmoittautuneita oli 22.

Kiitos kaikille hakijoille ja onnittelut opintokokonaisuuteen valituille!

Viimeksi päivitetty: 18.1.2021