University of Oulu, 2016

Luovien alojen brändäys- ja lisensointipäivä 1.12.

Perjantai, joulukuu 1, 2017

TERVETULOA LUOVIEN ALOJEN BRÄNDÄYS- JA LISENSOINTIPÄIVÄÄN 1.12.2017

Mikä brändi? Miten luovaa työtä lisensoidaan - ja miksi pitäisi? Entä mihin kaikkeen kirjailija, elokuvantekijä tai pelialan osaaja tarvitsee agenttia?

Luovien alojen huippuagentit saapuvat Ouluun kertomaan kaiken tarpeellisen brändäyksestä, lisensoinnista ja aineettomien oikeuksien mahdollisuuksista. Kaikille luovien alojen tekijöille ja yrityksille syntyy aineettomia oikeuksia, joita voi hyödyntää monin tavoin liiketoiminnassa. Monelta luovan alan tekijältä kuitenkin puuttuu riittävä tietotaito, jotta aineettomista oikeuksista - eli esimerkiksi kaikista niistä mahtavista hahmoista ja konsepteista - todella hyötyisi.

Luovien alojen brändäys- ja lisensointipäivä on Turku Science Park Oy:n LicenseUp-hankkeen ja paikallisten kumppaneiden (BusinessOulu, Oulun kansainvälinen sarjakuvafestivaali, Oulun kirjailijaseura, Proto ry) järjestämä ainutlaatuinen tapahtuma kaikille av- tai pelialojen osaajille sekä kirjailijoille ja sarjakuvataiteilijoille - tai näiden osaamisesta kiinnostuneille yrityksille ja yritysneuvojille. Saavu siis paikalle 1. joulukuuta Oulun kaupunginkirjastolla sijaitsevaan sarjakuvakirjasto Sarjastoon!

Aamupäivän seminaariin on vapaa pääsy. Agenttien klinikat ovat osallistujille täysin maksuttomia, mutta ovat tällä hetkellä täyteen varattuja. Klinikoille mahdollisesti vapautuvia paikkoja voi kysellä projektikoordinaattori Miialta, miia.outinen@turkusciencepark.com. Tapahtuma ja viimeisimmät kuulumiset Facebookissa.

OHJELMA

9:00 Päivän avaus. Pertti Pulli, projektipäällikkö, Länsi-Suomen elokuvakomissio
9:30 Agenttien työ, agenttisopimus ja lisensoinnin perusteet. Kati Uusi-Rauva, director, AGMA ry - Agents and Managers in Creative Industries
10:10 Kirjailijan ja sarjakuvantekijän aineettomat oikeudet. Maarit Pyötsiä, Licensing Executive, Rights & Brands
10:50 Pelien lisensoinnin mekanismit. Heikki Laaninen, 5th Wave Brands
11:30 Brändäyksen ja lisensoinnin merkitys hahmo-,av- ja IPR-omaisuudessa
. Jape Kantola, Screening Agency
12:10 Omakustanteinen lounas
13:00 Orientoituminen iltapäivän klinikoihin ja verkostoitumista
13:30 Aamupäivän agenttien vetämät henkilökohtaiset klinikat

16:00 Päivän päätös
16:00 alkaen opastettu kierros Sarjaston näyttelytiloissa

Lisätietoa liitteessä.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

Sarjasto, Oulun kaupungin kirjasto

Tapahtuman osoite

Kaarlenväylä 3, PL 15, 90100 Oulu

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 29.11.2017