Lukujärjestys

Maanantai, syyskuu 3, 2012

Informaatiotutkimuksen oppiaineen syksyn 2012 opintojaksojen tiedot ovat näkyvissä WebOodissa. Pieniä muutoksia voi vielä tulla. Kevään 2013 tiedot tarkistetaan ja tallennetaan niin pian kuin mahdollista.

Perjantaina 10.8.2012 lukujärjestys on lukittu Unitimeen sellaisena kuin se viimeisten korjausten jälkeen ennen tätä on ollut ja tiedot on siirretty Oodiin ja Timmiin. Lopputulos on ollut nähtävissä maanantaista 13.8.2012 lähtien Unitime-kalentereissa ja Oodissa. Korjaukset tehdään tämän jälkeen WebOodiin, joten tuorein tieto löytyy aina WebOodista.

Painamalla hiirellä opintojakson koodin kohdalla saat lisätietoa, esim. opintojakson nimen ja luennon päättymisajankohdan. Ylhäällä oikealla voit vaihtaa kalenterinäkymän viikko- tai kuukausinäkymään.

Uusille opiskelijoille:
Tiedekunnan info uusille opiskelijoille to 30.8. klo 10.00 - 12 (L3).
Koulutusrehtorin tervetulotilaisuus uusille opiskelijoille  ke 5.9. klo 12.15 - 13.45 (Saalastinsali)
YTHS, seurakunnat, kielikoulutus, ylioppilaskunta: yhteinen info LuTK:n ja HuTK:n uusille opiskelijoille pe 7.9. klo 12.15 - 13.45 (L1).

Lukkari-koulutus
uusille opiskelijoille:
Informaatiotutkimus ke 12.9.2012 klo 10 - 11, sali Hu207
.

muille, kuin uusille aloittaville opiskelijoille:
4.9. klo 14-15 Lukkari-info suomeksi salissa L4
4.9. klo 15-16 Lukkari-info englanniksi salissa L5
25.9. klo 12-13 Lukkari-info suomeksi salissa L4

Ks. alla oleva tiedote.

Opiskelijoiden lukujärjestykset syksyllä 2012 – kaksi eri järjestelmää: Unitime ja Lukkari

Unitime
Unitime on työkalu, jolla tehdään yliopiston yhtenäinen lukujärjestys. Se on henkilökunnan työkalu, joka optimoi opetuksen aikataulujen, paikkojen, opettajien ja opiskelijaryhmien suhteen. Unitimesta opetuksen ajat, paikat ja opettajatiedot siirtyvät Oodiin, jossa ne ovat näkyvillä entiseen tapaan WebOodissa. Yksiköihin ei muodostu enää välttämättä opiskelijoille jaettavaksi samanlaista opetusohjelmaa kuten aikaisemmin. Syksyllä 2012 opiskelijoita varten saa Unitime-ohjelmasta tarvittaessa malliopiskelijoihin perustuvat vuosikurssilukujärjestykset. Lukujärjestyssuunnittelijoita opastetaan malliopiskelijalukujärjestysten käytössä.

Tarvittaessa lisätietoa ja tukea saa osoitteesta unitime at oulu.fi.

Lukkari
Lukkari on opiskelijan työkalu, jolla hän suunnittelee itselleen lukujärjestyksen sekä opintoja että muita menoja varten. Jos opiskelijalla on Oodissa HOPS, hän voi tehdä oman lukujärjestyksensä tuon Oodissa olevan HOPSin pohjalta. Ellei opiskelijalla ole HOPSia Oodissa, hän voi tehdä Lukkarilla itselleen lukujärjestyksen hakemalla siihen opetuksen aikoja Oodista. Opiskelija voi lisätä Lukkariinsa myös omia yksityisiä menoja, suunnitella itsenäiseen opiskeluun käytettävää aikaa jne. Lukkarin voi myös siirtää iCalendar-muodossa toiseen sähköiseen kalenteriin esim. mobiilikalenteriin.

Ohjauksen näkökulmasta Lukkari toimii siten, että opiskelija voi halutessaan laittaa oman lukujärjestyksensä kommenteille omaopettajalleen tai muulle HOPS-ohjaajalle. Tällöin ohjaaja näkee kahden viikon ajan opiskelijan Lukkarimerkinnät lukuun ottamatta hänen yksityisiä merkintöjään.

Oulun yliopiston koulutuspalvelut tarjoaa käyttökoulutuksen kaikille syksyllä 2012 opintonsa aloittaville opiskelijoille sekä OodiHOPSin että Lukkarin käyttöön.  Näiden koulutusten ajat opiskelijat saavat ohjaajiltaan orientoinnin yhteydessä. Muita opiskelijoita tiedotetaan Lukkarista tehokkaasti, ja käyttöön tarjotaan kattavat ohjeet Lukkarin verkkosivulla.

Tarvittaessa lisätietoa ja tukea saa osoitteesta lukkari at oulu.fi.

Lisätietoja:
Unitime: Anita Pirilä (p. 040 674 4407) ja Paula Airaksinen (p. 484178)
Lukkari: Sanna Waris (p. 484023) ja Katja Pura (p. 484195)

Lukkarista on tietoa osoitteessa: http://www.oulu.fi/yliopisto/opiskelu/lukkari

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin