Alumnipäivä

Perjantai, maaliskuu 23, 2012

KUTSU OULUN YLIOPISTON INFORMAATIOTUTKIMUKSEN ALUMNIPÄIVÄÄN

Informaatiotutkimuksen alumnipäivä järjestetään perjantaina 23.3.2012 klo 12 alkaen Oulun yliopistolla, Linnanmaalla salissa Hu106.
Illanvietto myös Linnanmaalla klo 18 alkaen. Aiheena on Asiantuntija ja muutos.

Alumnipäivä on tarkoitettu informaatiotutkimuksen opiskelijoiden ja oppiaineen sekä informaatiotutkimuksesta valmistuneiden yhteiseksi keskustelufoorumiksi. Vuonna 2010 järjestettiin informaatiotutkimuksen ensimmäinen alumnipäivä. Osallistujia oli noin 40 ja parhaiten päivästä jäi mieleen aktiivinen ja innostunut keskustelu, jota käytiin niin luentosalissa, knowledge caféssa kuin illanvietossakin.  Nyt haluamme jatkaa tätä keskustelua. Tule osallistumaan ja kuuntelemaan informaatiotutkimuksen opetuksen, tutkimuksen ja työelämän viimeisimmistä virtauksista! Alumnipäivä ja iltaohjelma ovat osallistujille maksuttomia.

Alumnipäivään voi ilmoittautua viimeistään15.3.2012 lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen alumni2012.informaatiotutkimus@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä

• nimesi

• yhteystietosi

• valmistumisvuosi.

Oulun yliopistolla on yliopistosta valmistuneita varten oma alumniverkosto. Sen kautta voit pitää yhteyttä muihin alumneihin sekä saada tietoa alumnien ja oppiaineen tulevista tapahtumista. Ellet ole vielä ilmoittautunut informaatiotutkimuksen alumniverkostoon, voit tehdä sen osoitteessa https://alumni.oulu.fi/public/start/start.asp .

Lämpimästi tervetuloa!

Maija-Leena Huotari