BCDC-hankkeen uudet nettisivut!

Torstai, helmikuu 11, 2016

Informaatiotutkimus on mukana BCDC Energia tutkimushankkeessa. Tervetuloa tutustumaan hankkeen upouusiin nettisivuihin!

BCDC Energia on Suomen Akatemian alaisen Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) rahoittama tutkimushanke. Hankkeessa ovat mukana Oulun ja Helsingin yliopisto, Suomen ympäristökeskus, Valtion taloudellinen tutkimuskeskus sekä Ilmatieteen laitos.

Juuri avattujen BCDC Energia -verkkosivujen tehtävä on välittää tietoa ja tunnelmia tieteidenvälisen hankkeen tutkimus- ja kehitystyöstä.

Sivuilta löytyvät muun muassa koko hankkeen ja yksittäisten tutkimusryhmien esittelyt, tutkimustyön vaiheista kertovat uutiset sekä tutkijoiden persoonallisella otteella laatimat blogit. Seuraamalla verkkosivujen uutisointia pääset mukaan tieteen tekemiseen. Jatkossa verkkosivuilla kerrotaan esimerkiksi energiasää-ennusteen kehittämisestä.

Verkkosivutyöskentelyssä ovat olleet aktiivisesti mukana kaikki BCDC Energian viisi tutkimusryhmää. BCDC Energian tutkimusjohtaja Rauli Svento kiittelee tutkijoiden osallistumista. ”Tutkijat ovat tehneet arvokasta työtä tieteen popularisoimiseksi ja luoneet visuaalista identiteettiä osallistumalla kuvitustyöhön. Näin sivut tuovat esiin tutkimusryhmien tavoitteita ja -aloja monin tavoin.”

Yhdessä BCDC Tutkimuksen kanssa verkkosivujen visuaalista identiteettiä ovat rakentaneet oululainen suunnittelutoimisto Laboratorio Uleåborg sekä valokuvaaja Kati Leinonen.

http://www.bcdcenergia.fi/

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 11.2.2016