Ajankohtaista

TIEDOTTEET slk 2011

Informaatiotutkimuksen oppiaine osallistuu Oulun Yliopiston verkkosivujen uudistuksen pilottivaiheeseen

(9.9.2011)


llmoittautumiset syksyn 2011 opintojaksoille WebOodin kautta.
(24.8.2011/kh)


TIEDOTTEET klk 2011

VIERAILULUENTOJA, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Gavin Davis, Ph.D., Senior Lecturer, Head of the Library and Information Science Department, University of the Western Cape, South Africa

Ti 5.4. klo 16.15 - 18.00 Hu122 luennoi Oulun yliopistossa informaatiotutkimuksesta To queue or not to queue: the role of community libraries in health information services. Research conducted with two community libraries and two health facilities, namely a Day hospital and a clinic for babies and toddlers.

Ke  6.4. klo 10.15 -12.00 KK103 (HuTK:n ja KTK:n vahtimestarien tiskin viereinen sali) Gaining access to information: why students struggle? Some findings on research conducted at the University of the Western Cape library and Cape Peninsula University of Technology.

Mirja Iivonen, yliopistokirjastonjohtaja, dosentti, YTT (Tampereen yliopiston kirjasto)

luennoi pe 15.4.2011 klo 9-11 salissa Hu108 aiheesta Tutkimusmenetelmien hyödyntäminen kirjastojen käytäntöjen kehittämisessä.

Huom. Vierailuluennoille osallistumalla voi korvata
- aineopintojen valinnaisia jaksoja tai
- suorittaa syventävien kirjallisuustenttien osasuorituksia.
Ks. lisäohjeet täältä.

(31.3.2011)


IInformaatiotutkimuksen sivuaineen lähtötasokoe - tiedote
lmoittautumislomake.


HARJOITTELURAHAN 2011 JAKO, jatkohaku

ENSIMMÄISESTÄ HAUSTA RAHAA JÄI JAKAMATTA vielä 5 kpl 1600 e:n avustusta, joita on nyt mahdollista hakea.

Ne ensimmäisen kierroksen hakijat, jotka eivät saaneet rahaa, ovat automaattisesti haussa mukana, mutta voivat tarvittaessa täydentää hakemustaan harjoittelupaikan suhteen (Oulun yliopiston kirjastoon hakeneet, koska siellä on kaikki harjoittelupaikat jo täytetty, tai jos aluksi ilmoitettu harjoittelupaikka ei ollut valmis maksamaan tarvittavaa puolen kuukauden palkkaa).

UUDET HAKIJAT: Avustusta hakeaksesi, merkitse nimesi ilmoitustaululla olevaan listaan sekä  täytä sieltä löytyvä Työharjoittelun henkilötietolomake ja palauta se Kyllikki Hakalan huoneeseen torstaihin, 7.4. klo 14.oo mennessä.

HUOM HUOM. Harjoittelupaikkoja voi kysellä myös yrityksistä. Vararehtori Silven ja Opiskelijapalvelut ovat lähestyneet yrityksiä kirjeellä, jossa tiedotetaan mahdollisuudesta saada harjoittelijoita yrityksiin.

Alla vielä uudelleen ne yleiset ehdot, joiden puitteissa rahaa voidaan myöntää. - Vesa Suominen


HARJOITTELURAHAN MYÖNTÄMISEN EHDOT:

Humanistinen tiedekunta on varannut informaatiotutkimuksen opiskelijoille jaettaviksi yhteensä 14 1600 euron harjoittelutukierää. Yhdelle opiskelijalle voidaan myöntää yksi tällainen erä, joka käytännössä riittää palkkaan ja sotumaksuihin n. 1 kk:n ajalta. Informaatiotutkimuksen opiskelijat voivat hakea tätä tukea jakson 694557A, Työharjoittelu, suorittamista varten. Harjoittelurahan käytön ehtona on, että työsuhde, jossa sitä käytetään, kestää vähintään 1,5 kk. Käytännössä tämä tarkoittaa, että TUKEA VOIDAAN KÄYTTÄÄ VAIN, JOS TYÖNANTAJA MAKSAA VÄHINTÄÄN N. 2 VIIKON PALKAN. Harjoittelutukea ei tule myöntää samalle opiskelijalle useammin kuin kerran maisteritutkintoon johtavissa opinnoissa.


 

Palautepäivä Auran majalla

Informaatiotutkimuksen oppiaineen syyslukukauden opetusta koskeva palautepäivä järjestetään Auran majalla perjantaina 1.4.2011.

Ohjelma

Autokuljetus Auran majalle lähtee KTK:n oven edestä klo 9.00
9.30 Aamukahvi ja järjestäytyminen
10.00 Oppiaineen kuulumisia / Maija-Leena Huotari
10.30 Uusi opetussuunnitelma / Vesa Suominen
11.00 Palaute syksyn opetuksesta / Minna Pätsi
12.00 Lounas
13.00 Työelämäterveisiä / Alumnit
14.00 Hiihtoa
Auran majan osoite: Alakyläntie 634, 90540 Oulu.

Ruokailun järjestämiseksi tarvitsemme tiedon osanottajista viimeistään 24.3.2011.

Ilmoittaudu kirjoittamalla nimesi ilmoitustaululla olevalle listalle.

(17.2.2011)


 

Opintosuorituksia Kirjastopäiville osallistumisesta

Oulussa järjestetän kesäkuussa 2011 Kirjastopäivät, joille osallistuminen on ilmaista alan päätoimisille opiskelijoille.

Ohjelma ja ilmoittautumista koskevat tiedot ovat osoitteessa http://www.kirjastopaivat.fi/ Osallistumalla Kirjastopäiville voi saada myös opintosuorituksen. Tätä koskeva ohje on liitetiedostossa ja oppiaineen ilmoitustaululla.

(17.2.2011)


 

Harjoittelurahan 2011 jako

Humanistinen tiedekunta on varannut informaatiotutkimuksen opiskelijoille jaettaviksi yhteensä 14 1600 euron harjoittelutukierää. Yhdelle opiskelijalle voidaan myöntää yksi tällainen erä, joka käytännössä riittää palkkaan ja sotumaksuihin n. 1 kk:n ajalta. Informaatiotutkimuksen opiskelijat voivat hakea tätä tukea jakson 694557A, Työharjoittelu, suorittamista varten.

Harjoittelurahan käytön ehtona on, että työsuhde, jossa sitä käytetään, kestää vähintään 1,5 kk. Käytännössä tämä tarkoittaa, että TUKEA VOIDAAN KÄYTTÄÄ VAIN, JOS TYÖNANTAJA MAKSAA VÄHINTÄÄN N. 2 VIIKON PALKAN. Harjoittelutukea ei tule myöntää samalle opiskelijalle useammin kuin kerran maiste­ritutkintoon johtavissa opinnoissa.

Avustusta hakeaksesi, käy merkitsemässä nimesi oppiaineen ilmoitustaululla olevaan listaan sekä täytä sieltä löytyvä Työharjoittelun henkilötietolomake ja palauta se Kyllikki Hakalan huoneeseen (Hu125) torstaihin, 17.2. klo 14.00 mennessä.


 

Vapaaehtoistyö IFLA -konferenssissa

IFLA järjestää vuosittain kansainvälisen konferenssin World Library and Information Congress, joka järjestetään 11.-16. 8.2012 Helsingissä teemalla:

Libraries Now! - Inspiring, Surprising, Empowering. Odotettavissa on mielenkiintoinen viikko yhdessä 3000-4000 kansainvälisen kirjastovieraan kanssa.

Konferenssin järjestelytoimikunta hakee vapaaehtoistyöntekijöitä. Asiantuntevaa opastusta tarvitaan koko viikon ajan hyvin monessa kohteessa aina lentokentältä suomalaisen kirjastomaailman monikieliseen esittelyyn. Aiheesta on lisätietoja konferenssin sivulla osoitteessa, jossa on myös linkit ilmoittautumislomakkeisiin:

http://www.ifla2012.fi/ilmoittaudu-vapaaehtoiseksi-ifla-2012-konferenssin-ty%C3%B6ntekij%C3%A4ksi

Vapaaehtoistyöntekijöiden tehtäväkuvat selviävät talven 2010-2011 aikana, jonka jälkeen näillä sivuilla on tietoa monipuolisista mahdollisuuksista.

IFLA-konferenssin vapaaehtoistyöhön osallistumalla on mahdollista joko
1) korvata osa harjoittelusta tai
2) saada opintopisteitä. Niiden laajuus kuitenkin päätetään vasta ensi vuoden aikana, kun saadaan tarkempi kuva vapaaehtoisten tehtävistä.

Lisätietoja vapaaehtoistyöstä antaa Tuula Ruhanen tuula.ruhanen@helsinki.fi


Informaatiotutkimukselle oma Facebook-ryhmä

Oppiaineelle on luotu oma Facebook-ryhmä. nimellä "Informaatiotutkimus, Oulun yliopisto"

FB-ryhmää kokeillaan oppiaineen epävirallisena viestintäkanavana. Joulukuun puolivälissä luodulle ryhmälle on ilmanntunut liki sata käyttäjää ryhmän julkistamisen jälkeen.

(7.1.2011)


Palautepäivä

Informaatiotutkimuksen palautepäivä järjestetään perjantaina 3.12.2010 klo 9 alkaen salissa Hu111.Ohjelma

(20..11.2011)


Muistutus vierailuluennon korvaavuudesta

Markku Löytösen vierailuluennosta voi koota esseesuorituksen alla olevan ohjeen mukaisesti:

"Vierailuluennot osasuorituksina

Vierailuluennoille osallistumalla voi joko korvata aineopintojen valinnaisia opintojaksoja tai suorittaa syventävien kirjallisuustenttien osasuorituksia. Tällöin vierailuluennolle tulee ilmoittautua. Luennon pohjalta kirjoitetaan essee siten, että 5 s / 1 op. Esimerkiksi kolmen opintopisteen tenttisuoritus on siis pituudeltaan 15 sivua, sisällysluettelo mukaan lukien, kun käytetään fonttia 12, riviväliä 1,5 ja korkeintaan 3 cm:n marginaaleja arkin joka reunalla. Essee palautetaan korvattavan opintojakson vastuuopettajalle. Vierailuluennoista ilmoitetaan ilmoitustaululla, index-all sekä itutk-ajankohtaista -postituslistoilla sekä Ajankohtaista-sivulla."

Suosittelemme prof. Markku Löytösen luennoille osallistumista torstaina 11.11.2010.

(9.11. 2010)


Vierailuluento:

Helsingin yliopiston kulttuurimaantieteen professori Markku Löytönen luennoi Linnanmaalla torstaina 11.11. seuraavasti:

Klo 10-12, sali PR 102: Tieteellisen sarjan päätoimittajan tehtävät
Klo 12-14, sali L7: Lastenkirjailijan työstä

Kaikille avoimet tilaisuudet järjestävät Tiedeviestinnän maisteriohjelma TIEMA ja informaatiotutkimuksen oppiaine.

FT Markku Löytönen on koulutukseltaan maantieteilijä. Hän on toiminut Helsingin yliopiston kulttuurimaantieteen professorina vuodesta 1999. Vuosina 2008–2009 hän toimi Helsingin yliopiston vararehtorina tehtäväalueenaan yhteiskunnallinen vuorovaikutus ja tietohallintoasiat. Löytösen tärkeimmät tutkimusaiheet ovat terveysmaantiede, paikkatietojärjestelmät sekä tutkimusmatkailu ja sen historia.

Vuonna 1990 hän sai Tieto-Finlandian, tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon ja Vuoden tiedekirja -palkinnon. Vuonna 2004 hänelle myönnettiin Suomen tietokirjailijat ry:n Tietopöllö-palkinto tunnustuksena pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta lasten ja nuorten tietokirjojen julkaisemistyöstä. Löytönen sai myös vuonna 2009 ensimmäisen kerran jaetun Lauri Jäntin Säätiön Tieto-Lauri-palkinnon, joka jaetaan parhaalle lasten ja nuorten tietokirjalle.

Lisätiedot:

Koordinaattori Jari Sahlgren, jari.sahlgren(at)oulu.fi, puh. (08) 553 3322 (tiistaisin ja torstaisin)
Professori Maija-Leena Huotari, maija-leena.huotari(at)oulu.fi, puh. (08) 553 3351
Professori Erkki Karvonen, erkki.karvonen(at)oulu.fi, puh. (08) 553 3352

(3.11.2010)


Opettajavaihdon uutisia

Wilhelm Uutoni Namibian yliopistosta (UNAM) on opettajavaihdossa Oulussa 2.-9.10.2010.

Hän osallistuu mm. informaatiotutkimuksen jatkokoulutusseminaariin tiistaina 5.10. klo 16 salissa Pr126B ja perjantaina 8.10. klo 10-14 salissa Hu106 järjestettävään Opinnot ja työelämä -suunnittelupäivään, jossa hän kertoo Namibian yliopistosta opiskelijavaihdon näkökulmasta.

(15.9.2010)


Opiskelijavaihton uutisia

Vaihto-opiskelija Unotjari Katjijova Namibian yliopistosta opiskelee Oulun yliopistossa informaatiotutkimusta syyslukukauden 2010.

(15.9.2010)


Opinnot ja työelämä - suunnittelupäivä

Informaatiotutkimuksen harjoittelu-, HOPS- ja kv-opiskelijavaihtopäivä
Professori Maija-Leena Huotari, yliopistonlehtori Terttu Kortelainen,
yliopistonlehtori Vesa Suominen  
perjantaina   8.10.2010 klo 10 - 14  Hu106

10.00-

Kv-vaihto
1.   Namibia vaihtopaikkana (Wilhelm Uutoni)
2.   Kv-opiskelijavaihdon käytännön kysymykset (Oili Sievola)

n. 11.15-

Harjoittelu ja työelämä
1.   Oulun yliopiston kirjasto harjoittelu- ja työpaikkana (Mari Katvala)
2.   Harjoittelussa olleet kertovat kokemuksistaan ja oppimastaan
3.   Harjoitteluun aikovien info

n. 12.30-

HOPS (=henkilökohtainen opintosuunnitelma)
1.   Yleistä HOPS:sta
2.   HOPS-ryhmät kokoontuvat                                             

   (29.9.2010)


Gradupaja

Gradupaja (Gradulle vauhtia-ryhmä) starttaa perjantaina 10.9. klo 12-16 salissa HU303.

Gradupajassa jaetaan kokemuksia gradun teosta, tsempataan muita sekä itseä ja käydään konkreettisesti läpi gradun tekoon liittyviä asioita osallistujien tarpeiden mukaan. Eli oli gradusi tilanne mikä tahansa, gradupajasta voit saada uutta puhtia ja intoa gradun tekoon ja samalla kuulet myös muiden gradun tekoon liittyvistä ongelmista ja heidän oivaltamistaan ratkaisuista niihin. Gradupaja on tarkoitettu jo graduseminaarin läpikäynneille informaatiotutkimuksen opiskelijoille. Gradupajan päävetäjänä toimii jatko-opiskelija Heidi Enwald.

(7.9.2010)


Viestintätieteiden yliopistoverkoston opetusohjelma syyslukukaudella 2010 (.doc)

(7.9.2010)


Informaatiotutkimuksen päivät 21.-22.10.2010 Tampereella

Päivillä kuullaan myös Oulun informaatiotutkimuksen tutkijoiden esityksiä. Aiheina mm. tieteellinen kommunikaatio, oppiaineen kehitys, tiedonhankinta ja oppiminen sekä terveystiedon hankinta netistä.

Esitelmän pitävät mm. Kreetta Askola, Heidi Enwald, Noora Hirvonen, Riitta-Liisa Karjalainen, Mari Katvala, Terttu Kortelainen, Eeva Kurttila-Matero, Raimo Niemelä, Samppa Rohkimainen ja Vesa Suominen.

Opiskelijoille Informaatiotutkimuksen päivät ovat ilmaiset. Lisätietoa http://www.informaatiotutkimus.fi/

(15.9.2010)


Tutkimusyhteistyö University of Western Capen kanssa

Post-doc tutkija Raimo Niemelä vierailee 23.10.-7.11.2010 Etelä-Afrikassa UWC:ssa. Aiheina mm. health information literacy, eHealth sekä yhteisten tutkimus- ja opetushankkeiden valmistelu.

(8.9.2010)


TIEDOTTEET klk 2010

Oulun seudun TE-toimiston Työnhakukeskus järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen Erotu eduksesi työnhaussa -luentotapahtuman 18.6.2010 klo 9 - 12.30. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.oulunseuduntetoimisto.fi/files/luennot180610.pdf

Kaikista Työnhakukeskuksen tapahtumista löytyy tieto osoitteesta http://www.oulunseuduntetoimisto.fi/

(25.5.2010/kh)


Informaatiotutkimuksen sivuainepääsykoe

Informaatiotutkimuksen sivuainepääsykoe järjestetään pe 7.5. klo 12-15 salissa HU206.

Lisätietoja oppiaineen valintakoesivulta ja pääsykoetiedotteesta (.doc).

Hakulomake on saatavana sähköisenä tai informaatiotutkimuksen ilmoitustaululta. Hakulomake on palautettava oppiaineen toimistoon (HU125 tai HU127) viimeistään pe 23.4.2010.

(17.3.2010)


Kevätseminaari Tampereella

Informaatiotutkimuksen yhdistys ITY ry järjestää Kevätseminaarin teemalla Kirjaston käsite – kirjastotutkimus – kirjastokäytäntö yhteistyössä Suomen kirjastoseuran ja Suomen tieteellisen kirjastoseuran kanssa.

Seminaarin ohjelma

Etukäteisilmoittautuminen 12.5. mennessä yhdistyksen sihteerille: Outi Nivakoski, email: outi.nivakoski(at)abo.fi

Aika: Lauantai 22.5.2010 klo 11.00-14.15
Paikka: Tampereen yliopiston kirjasto, Linna K108, Kalevantie 5, Tampere

(27.4.2010)


Haluatko informaatiotutkimuksen ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi?

Suosittelemme lämpimästi kaikille informaatiotutkimuksen opintoja suorittaville liittymistä Informaatitotutkimuksen ajankohtaista -postituslistalle!

Listalle liitytään tästä: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/itutk-ajankoht

Liittymisohje (.pdf)

Listalla tehostetaan oppiaineen tiedotusta erityisesti sivuaineopiskelijoiden suuntaan ja se toimii oppiaineen kotisivujen ajankohtaista-osion ja Index Ry:n postituslistan tukena.

Listaa moderoi toimistosihteeri Kyllikki Hakala. Opiskelijat voivat halutessaan tilata listan ja pysyä näin ajan tasalla kaikista oppiaineen ajankohtaisista tapahtumista sähköpostin välitykselllä. Opetushenkilökunta voi lähettää viestejä suoraan listalle.

(13.4.2010)


Informaatiotutkimuksen Alumnipäivä 16. huhtikuuta 2010

Informaatiotutkimuksen oppiaine järjestää yhteistyössä Index ry:n kanssa ensimmäisen alumnipäivän valmistuneille ja opiskelijoille pe 16.4.2010. Ohjelma alla:

Alumnipäivän ohjelma

(31.3.2010)


Suomen kirjastoseuran toiminnanjohtaja Sinikka Sipilä vierailee Oulussa 16.3.2010.
Hän pitää informaatiotutkimuksen opiskelijoille tiedotustilaisuuden salissa KTK128 klo 9.15.

Tarkoitus on esitellä Suomen kirjastoseuran toimintaa ja kertoa myös IFLA:n World Library and Information -konferenssista Helsingissä 2012.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.


TIEDOTTEET 2009


 

Oppiaineen tutkimus esittäytyy

Informaatiotutkimuksessa tehtävää tutkimusta esitellään Perusteet-kurssilla ma 30.11.2009 klo 10 -14Luennolle ovat tervetulleita kuuntelemaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus on salissa KTK215

Ohjelma:
klo 10-12 Helena Känsäkoski, Heidi Enwald, Kreetta Askola
klo 12-14 Outi Nivakoski, Päivi Lohikoski, Eeva Kurttila-Matero

(20.11.2009)


HOPS-, harjoittelu- ja vaihtopäivä 2.10.2009

Informaatiotutkimuksen oppiaine järjestää kaikille opiskelijoilleen HOPS-päivän, jossa niin uudet kuin vanhat opiskelijat saavat tietoa HOPS:sta, harjoittelusta ja opiskelijavaihdosta.

Aika: 2.10.2009 klo 10-14
Paikka: Hu209

Päivän tarkempi aikataulu ja ohjelma ilmoitetaan ilmoitustaululla ja index-all-listalla.

(23.9.2009)


Vaihto-opiskelijapaikka Etelä-Afrikassa

Oletko kiinnostunut vaihto-opiskelusta Afrikassa? N-S-S -ohjelman puittiessa on mahdollisuus hkea vaihto-opiskelupaikkaa University of the Western Capessa, Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa ensi kevätlukukaudella. Hakuaika päättyy 29.9.2009 klo 14.00. Tieto hakemisessa tarvittavista asiakirjoista ja linkki hakulomakkeeseen löytyy liitteestä.

(18.9.2009)


Gradupaja

Oletko käynyt graduseminaarin, mutta gradu ei edisty? Vauhtia graduun -seminaari pe 11.9.2009 klo 9-14 salissa Hu110. Seuraavat kokoontumiset perjantaisin klo 12-15 salissa Hu110 - 9.10., 6.11. ja 27.11. Tervetuloa!


Johdatus viestintään 3 op

Informaatiotutkimuksen opiskelijoilla on mahdollisuus osallista TIEMAn Johdatus viestintään -kurssille.

HUOM! Kurssilla voi korvata perusopintojen kirjallisuustentin Informaatio yhteiskunnassa.

Kurssi alkaa jo 8.9.2009. Aikataulu

Lisätietoja professori Erkki Karvoselta.

(3.9.2009)


Doctoral Workshop 26.8.-27.8.2009: "Carrying out a PhD Research Project"

N-S-S LIS Network -hankkeen kanssa yhteistyössä toteutetaan tohtorikoulutustyöpaja viikolla 35. Luennoitsijana on Catherine Beukes-Amiss (the Deparment of Information and Communication Studies, UNAM).

Kurssin luennot pidetään salissa Hu208.

Aika: ke 25.8. klo 10-12
Aihe:PhD in Progress: An investigation of the activities of champions implementing e- Learning processes in relation to scalability and sustainability in Institutions of Higher Learning

Aika: to 26.8.2209 klo 10-12
Aihe: “The actual PhD Process: the joys and pains of a PhD study”

Kurssin tarkempi ohjelma (.doc)

HUOM!

Perustutkinto-opiskelija voivat saada opintosuorituksia joko aineopintojen valinnaiskursseja korvaamaan tai osia syventävien opintojen kirjatenteistä osallistumalla luennolla ja kirjoittamalla esseen. Lisätietoja professori Maija-Leena Huotarilta.

(26.8.2009)


Kansainvälisiä vierailijoita

North-South-South LIS Network -hankkeesta saapuu vierailijoita Ouluun viikolla 35.

Lecturer Catherine Beukes-Amiss, the Deparment of Communication and Information Studies, the University of Namibia, Namibia

Lecturer Bernard Dione, University of Dakar, Senegal

Ms Debra Lamson, International Relations Office, University of Western Cape, South Africa

Vierailijat tutustuvat informaatiotutkimuksen oppiaineeseen ti 25.8.2009 klo 12-13.30. Lisätietoja professori Maija-Leena Huotarilta.

(21.8.2009)


Nimitys

Professori Erkki Karvonen on valittu Tiedonjulkistaminen neuvottelukuntaan jäseneksi seuraavaksi kolmevuotiskaudeksi. Lisätietoja osoitteesta: http://www.tjnk.fi

(20.8.2009)


Kunniamaininta artikkelille

Marjo-Riitta Aitan, Saana Kalevan ja Terttu Kortelaisen artikkelille Heuristic evaluation applied to library web services (New Library World 109(2008):1)on myönnetty Emerald LiteratiNetwork 2009 Hihgly Commended Award.Tämä kunniamaininta on myönnetty kolmelle tämän lehden (v. 2008) artikkelille, minkä lisäksi yksi artikkeli on saanut kunniamaininnan Winner.

(10.8.2009)


Stipendi haettavana

Maisterivaiheen opiskelijoille on tarjolla 5000 euron kannustusstipendi Dialogin perustaja Robert K. Summitin rahastosta. Lisätietoja osoitteesta http://www.dialog.com/pressroom/2009/060709_scholarship.shtml

Stipendistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Kreetta Askolaan.

(10.8.2009)

Viimeksi päivitetty: 27.10.2016