Toimitusjohtajat tentissä

Tuesday, March 15, 2016

Toimitusjohtajat tentissä on Teknologiateollisuus ry:n järjestämä tilaisuus, jossa opiskelijoilla on tilaisuus hankkia ajankohtaista tietoa teknologiateollisuutta edustavien yritysten toiminnasta sekä osaamis- ja rekrytointitarpeista.

Tapahtuma järjestetään toista kertaa Oulussa yhteistyössä Oulun yliopiston tietotekniikan, sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyn opiskelijakiltojen kanssa.

Paikkana on Oulun yliopiston Saalastinsali tiistaina 15.3.2015 klo 14.00–19.00.

Kuusihenkisen paneelin muodostavat:

• ARM Finland Oy, Engineering Manager Tommi Heinonen
• Empower Oyj, toimitusjohtaja Eero Auranne
• Haltian, toimitusjohtaja Pasi Leipälä
• IndoorAtlas, toimitusjohtaja Janne Haverinen
• Nokia, tehtaanjohtaja Erja Sankari
• 9Solutions Oy, toimitusjohtaja Sami Herrala

Paneelikeskustelun jälkeen on buffet-tarjoilu, jonka yhteydessä on mahdollisuus vapaamuotoisempaan keskusteluun opiskelijoiden, johtajien ja muiden yritysedustajien kesken.

TJ-tentti on suunnattu opiskelijoille, mutta myös Oulun yliopiston henkilökunnan on mahdollisuus 22.2. alkaen ilmoittautua mukaan seuraamaan tilaisuutta, jos paikkoja on jäljellä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Add to calendar