Kumppanit

Yliopistojen Aasia-verkosto

Yliopistojen Aasia-verkoston päämääränä on edistää Aasiaan liittyvää opetusta, tutkimusta ja henkilövaihtoa verkoston jäsenyliopistoissa.
Verkostoa koordinoidaan Turun yliopiston Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksessa (Centre for East Asian Studies, CEAS)

Linkki Yliopistojen Aasia-verkoston pääsivulle tästä

Oulun yliopiston vaihtokohteet Japanissa

Oulun yliopistolla on tiiviit vaihtoyhteydet lukuisiin yliopistoihin Japanissa. Tämä tarjoaa opiskelijoillemme erilaisia vaihto-opiskelu mahdollisuuksia.
Linkki vaihto-opiskeluista kertovalle sivulle tästä

Henkilökohtaiseen tutkimusyhteistyöhön perustuvat suhteet Japanissa

Yllämainittujen lisäksi Japani-opintojen oppiaineen piirissä työskentelevillä tutkijoilla on yhteyksiä muun muassa seuraaviin yliopistoihin:
Keio University, Tokio
Meijo University, Nagoya
Osaka University, Osaka
Hitosubashi University, Tokio

Oulun yliopiston toimipiste Japanissa

Oulun yliopisto on perustanut oman toimipisteen Japanin Jokohamaan. CWC Nippon -toimipisteen kautta toteutetaan tutkimus- ja koulutusyhteistyötä japanilaisten kumppaneiden kanssa. Toimipiste on ensimmäinen suomalaisen yliopiston Japaniin perustama yksikkö. Sen avajaisia vietettiin Jokohamassa 20.2.2012.

Suomen Japanin Instituutti

Oulun yliopisto tukee yhdessä muiden yliopistojen, tutkimuslaitosten ja Japani-orientoituneiden organisaatioiden kanssa myös Suomen Japanin Instituutin toimintaa.

Viimeksi päivitetty: 1.3.2012