75 op, Academic Year 2021-2022, -

Oulun yliopisto
Oulu

Kenelle?

Erilliset varhaiskasvatuksen tehtäviin ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antavat opinnot on tarkoitettu hakijoille, joilla on kasvatustieteen kandidaatin ja/tai kasvatustieteen maisterin tutkinto.

Koulutuksen kuvaus

Sisältö

Opiskelija täydentää kasvatustieteen tutkintoaan (KK tai KM) varhaiskasvatuksen tehtäviin ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antavilla opinnoilla. Opinnot tuottavat yhdessä aiemman kasvatustieteen tutkinnon kanssa kelpoisuuden varhaiskasvatuksen opettajan ja esiopettajan tehtäviin.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta, valintaperusteet ja hakulomake löytyvät Opintopolku.fi palvelusta:

Erilliset varhaiskasvatuksen tehtäviin ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antavat opinnot 75 op

Kohderyhmä

Lisätiedot ja yhteydenotot

study.education@oulu.fi

Ilmoittaudu opintoihin
Huom! Kaikkien ilmoittautuneiden opinto-oikeudet tarkistetaan ennen opintojakson alkamista. Mikäli et ole Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija, ilmoittaudu maksullisen linkin kautta.

You can enroll without costs to courses from your own faculty or other faculty from University of Oulu that are arranged as Open University studies.

Opiskelusi avoimessa yliopistossa on maksullista. Opintomaksu on opintojakso- tai opintokokonaisuuskohtainen ja se määräytyy opintojen laajuuden mukaan. Opintomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.