Sosiaalisesti kestävä Kainuu

Tervetuloa

Sosiaalisesti kestävä Kainuu – sosiaalialan koulutus- ja kehittämispäivään

Aika: 18.11.2020 klo 9.30 – 15.00

Koulutus toteutetaan webinaarina ja linkki osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille 16.11.2020.

Sosiaalisesti kestävä Kainuu -koulutus- ja kehittämispäivä kokoaa yhteen sosiaalialan ammattilaisia ja opiskelijoita tulevaisuuden haasteiden ja mahdollisuuksien äärelle. Tilaisuuden pääpuhujana on Teppo Kröger aiheenaan väestön ikääntyminen ja hoivaköyhyys. Lisäksi Anna-Maija Pyykönen kertoo sähköisen asioinnin harmaasta alueesta, Eine Pakarinen puhuu digitaalisista oppimisympäristöistä ja opiskelijoiden ohjauksesta ammatillisessa koulutuksessa sekä Niina Rantamäki määrittelee askelmerkkejä sosiaalisesti kestävään hyvinvointiin.

Liitteenä tarkempi ohjelma. Webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 12.11.2020 mennessä tästä.

Tapahtuman järjestävät Kainuun sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen (ESR) toteuttajat Itä-Suomen yliopisto ja Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA, suunnittelutyössä mukana Kainuun sote.

Viimeksi päivitetty: 22.10.2020