Koulutus valmistajille ja valmistajiksi aikoville -esite

Koulutus valmistajille ja valmistajiksi aikoville

Date:
28.9.2021 08:30 - 13:30
Paikka:
Koulutus toteutetaan Teams-sovelluksen kautta

Terveysteknologiaa koskevat viranomaismääräykset
KOULUTUS VALMISTAJILLE JA VALMISTAJIKSI AIKOVILLE

Tämä koulutus sopii sinulle erityisesti, kun
• työskentelet organisaatiossa, jonka tuote on tai saattaa olla lääkinnällinen laite
• teet tutkimusta, jonka tuotos on tai saattaa lääkinnällinen laite
• haluat lisätietoa siitä, miksi joku laite on tai ei ole lääkinnällinen laite
• haluat katsauksen lääkinnällisen laitteen valmistajaa koskevista vaatimuksista
• haluat lisätietoa lääkinnällisen laitteen CE merkinnän prosessista

Kouluttaja: Nina Vartiainen/ Kasve Oy
Järjestäjä: KOS ja MITYLAB hankkeet
Ilmoittautuminen 24.9. mennessä jouko.kasma@oulu.fi

Koulutus on maksuton opiskelijoille sekä yrityksille, jos yrityskohtaista de minimis tukea on käytettävissä. Muutoin koulutuskokonaisuus maksaa 90 €/hlö. Lähetämme ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä Microsoft Teams linkin ja ESR hankkeessa vaadittavat aloitus ja lopetuslomakkeet. Osallistujat saavat koulutusmateriaalin ja todistuksen osallistumisesta.

Kasve on hyvinvointialan liiketoiminnan ammattilainen, jolla on rautainen kokemus erilaisten tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen, laadunhallintaan ja kansainväliseen kaupankäyntiin liittyvien projektien toteutuksesta. Työskentelemme säännöllisesti mm. lääkintälaitteiden, lääkintälaiteohjelmistojen ja laboratorioprosessien parissa.
www.kasve.com

Viimeksi päivitetty: 6.9.2021