Kainutlaatuinen ope 2021

Kainutlaatuinen ope 2021 koulutuspäivä tulossa 9.10.

Kainuun alueen opetus- ja kasvatusalan vuosittainen yhteinen koulutuspäivä järjestetään lauantaina 9.10.2021. Koulutuspäivä on rakennettu niin, että osallistujat valitsevat yhden kolmesta teemasta, johon syventyvät päivän aikana. Teemoina tämän vuoden koulutuksessa ovat hyvinvointi, kuinka oppia maailmaa? ja verkko-opetus. Jokaiseen teemaan sisältyy pääkouluttajan pitämä luento ja hänen organisoima työpaja. Sen lisäksi osallistujat saavat valita teemaan kuuluvan toisen työpajan 5–7 eri vaihtoehdosta. Koulutuspäivä toteutetaan verkkototeutuksena, erityisesti olemme järjestäjänä kannustaneet työpajan vetäjiä aktivoimaan osallistujia päivässä verkossa.

Koulutuspäivään on ilmoittautuneita tällä hetkellä 400 henkilöä, joista suurin osa on perusopetuksen henkilökuntaa. Ilmoittautuneita on myös esiopetuksesta, toiselta asteelta lukiosta ja ammatillisesta koulutuksesta. Ilmoittautuneita on kaikista Kainuun kunnista.

Päivän tarkemmat sisällöt löytyvät AIKOPAn sivuilta

Kainutlaatuinen ope 2021

Viimeksi päivitetty: 30.9.2021