Digi avuksi maatilan arkeen -seminaari (aamupäivä myös webinaarina)

Date:
30.1.2019 09:30 - 14:30
Paikka:
Scandic Kajanus, Koskikatu 3, KAJAANI

Tule kuulemaan, kuinka digitaalisuus vaikuttaa maatilan arkeen. Aamupäivällä käsittelemme tulevaisuuden digitaalisia toimintaympäristöjä ja saamme maistiaisia tämän hetkisistä digitaalisen teknologian ratkaisuista. Kuulemme myös viljelijäkokemuksia sosiaalisen median hyödyntämisestä maatilan työkaluna. Aamupäivän ohjelmaan voit osallistua sekä paikan päällä että livestriimauksen välityksellä. Iltapäivän esittelypisteillä tutustutaan erilaisiin digitaalisiin työkaluihin. Paikalla olevat asiantuntijat keskustelevat mielellään aiheesta kanssasi.

OHJELMA

10.00 – 10.45 Miten digitaalisuus muuttaa maatilayrittäjän työtä tulevaisuudessa? Esko Kilpi (etäluento)

10.45 – 11.30 EIP-hankkeet Älyrehu ja Digipaali – yrittäjien ja asiantuntijoiden yhteistyötä Tuija Kallio, Oulun yliopisto; Ilpo Pölönen Hämeen ammattikorkeakoulu

11.30 – 12.15 REKO-lähiruokarengasselvitys Henna Hietakangas, Kainuun maa- ja kotitalousnaiset

Somella puhtia maatilayrityksen markkinointiin Katariina ja Veli-Matti Kalliokoski, Partalan tila, Vuolijoki, Kajaani

12.15 – 13.00  Lounas (tarjotaan)

13.00 – 14.30  Digitaalisten ratkaisujen esittelypisteet

-EIP-hankkeet: Älyrehu, Digipaali

-Sähköinen asiointi ja ajankohtaisia aiheita, Kainuun ELY ja maaseutuhallinto

-Minun Maatilani –ohjelmisto, MTech Digital Solutions Oy

-Maatilan ilmastovaikutusten laskenta ja yrityksen tuotteiden brändäys, Biocode Oy

-Viljelijän sähköinen työpöytä, Bisnes+

14.00 – 14.30  Kahvi

TERVETULOA!

Ilmoittautuminen 23.1.2019 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Digitaalisuus_maaseudulla_6619

Aamupäivän webinaariosuuteen lähetämme etäosallistujille osallistumislinkin. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja:       marjatta.pikkarainen(a)maajakotitalousnaiset.fi, puh. 044 320 1585

heidi.kumpula(a)mtk.fi, puh. 040 021 8720

Viimeksi päivitetty: 8.4.2019