Kakkukahvien saattelemana eläkkeelle

MITYllä saateltiin torstaina kaksi pitkäaikaista Kajaanin yliopistokeskuksen työntekijää eläkepäivien viettoon. Kehityspäällikkö Timo Karjalainen ja projektitutkija Hanna-Liisa Malinen ovat yhteensä olleet Oulun yliopiston ja Kajaanin yliopistokeskuksen palveluksessa yli 55 vuotta.

Työuransa aikana Timo Karjalainen on antanut oman panoksensa Kainuun bioenergia- ja biotalousalan kehityksessä. Hän aloitti työuransa Oulun yliopiston alaisessa Pohjois-Suomen tutkimuslaitoksessa lokakuussa 1984. Karjalainen on toiminut myös Itä-Suomen bioenergianohjelman koordinaatioryhmässä ja laatinut maakunnittain energiatilastot vuodesta 2006 lähtien.

Hanna-Liisa Malinen on puolestaan aloittanut uransa yliopiston palveluksessa Sotkamon biotekniikan laboratoriossa maito- ja marjakastikkeiden kehityksessä. Myös poronmaitoa ja marjoja on jalostettu kosmetiikkaan eikä luonnonyrtit tai muut luonnontuotteetkaan ole jääneet paitsioon.

Työyhteisö kiittää molempia arvokkaasta työpanoksesta ja toivottaa onnellisia eläkepäiviä.

Viimeksi päivitetty: 20.12.2018