Mittaustekniikan yksikkö esitteli vesiosaamistaan

Tutkimuspäällikkö Jarkko Räty esitteli CEMIS-konsortioon veteen liittyvän tutkimustoiminnan tuloksia Pohjoinen vesiosaaminen -seminaarissa (Oulu 12.12.2018). Muuttuvat ympäristölliset ja ilmastolliset olosuhteet haastavat perinteisen vesiosaamisen. Uusia ratkaisuja tarvitaan niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin, jotta luonnonvarojemme käyttö olisi kestävällä pohjalla. Pohjoinen vesiosaaminen Suomessa ja Oulun seudulla on vahvaa perustuen hyvään koulutukseen, osaamiseen ja uusimpiin teknologisiin ratkaisuihin.

Pohjoinen vesiosaaminen -tapahtuma kokosi yhteen alan yritykset, asiantuntijat ja opiskelijat verkostoitumaan, kuuntelemaan ja esittelemään vesiosaamisen uusimpia mahdollisuuksia.

Viimeksi päivitetty: 30.1.2019