Jatko-opintoja Kainuuseen -hankkeen kevään 2019 kurssit

Vuoden 2019 ensimmäinen kurssi Qualitative Research Methods (5 op) käynnistyi helmikuun alussa. Kurssi koostui kolmesta eri viikonloppuna järjestetyistä kontaktiopetuspäivistä, ryhmäkeskusteluista ja itsenäisestä työskentelystä. Kurssin viimeiset kontaktiopetuspäivät pidettiin 22.–23.2.2019. Kurssiin osallistui pieni ryhmä jatko-opiskelijoita, mutta työskentely oli sitä tiiviimpi.

TOHOPI -hanke järjestää keväällä kaksi kurssia Kajaanissa: Kirjoittaminen osana tutkimusta ja kirjoitusklinikka (3 op) ja Academic Communication and Presentation Skills (3 op). Kurssit sopivat eri alojen jatko-opiskelijoille tai jatko-opintoja suunnitteleville sekä muille tutkimustyötä tekeville. Hankkeen puitteissa järjestetään myös vapaamuotoisempia verkostoitumisiltoja ja toiveiden mukaista muuta toimintaa, joka tukee jatko-opintojen suorittamista ja väitöskirjan tekemistä Kainuussa.

Mikäli haluat saada jatkossa tietoa hankkeen järjestämistä kursseista tai verkostoitumisilloista, etkä vielä ole TOHOPI-hankkeen sähköpostituslistalla, niin laita sähköpostia TOHOPI-hankkeen toimijoille.

TOHOPIn nettisivuilta löytyy tarkemmat yhteystiedot, tietoa kursseista ja tulevista tapahtumista: http://www.aikopa.fi/fi/Hankkeet/Kaynnissa-olevat-hankkeet/TOHOPI

Tervetuloa mukaan!

Viimeksi päivitetty: 26.2.2019