Kevätkonsertti 2015

Oulun yliopiston kamariorkesteri

Sibelius ja aikalaiset

Tiistaina 12.5. klo 19 Saalastinsalissa

Liput 8/4 e, OPISKELIJAT ERIKOISHINTAAN 1,50 e!

Lipunmyynti ennakkoon yliopiston vihreillä naulakoilla ma 11.5. ja ti 12.5. klo 10–14

sekä ovelta 30 min ennen konserttia.

Konsertin ohjelma: Sibelius: Impromptu, Kuula: Preludi ja Intermezzo, Kajanus:  Suite Ancienne, osa 4/Marcia, Järnefelt: Aamulla varhain, Sibelius: Elegia kuningas Kristian II - sarjasta, Sibelius: Romance in C Major, Melartin: Canzone,

Klami: Sonatine for strings, Madetoja: Elegia sinfonisesta sarjasta op. 4:1, Sibelius: Suite Mignonne

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 150 vuotta suomalaisen säveltäjämestari Jean Sibeliuksen syntymästä. Sibeliusta juhlitaan tänä vuonna moneen otteeseen niin Suomessa kuin maailmallakin. Oulun yliopiston kamariorkesteri haluaa kuitenkin muistaa myös muita suomalaisia säveltäjämestareita, jota loivat uraansa samoihin aikoihin Sibeliuksen kanssa. Kamariorkesterin toukokuisen kevätkonsertin teemana on ”Sibelius ja aikalaiset”. Luvassa on monipuolinen kattaus suomalaista orkesterimusiikkia Sibeliuksesta Madetojaan ja Kuulasta Melartiniin. Sibeliuksen 150-vuotisjuhlan kunniaksi tarjoamme liput opiskelijoille erikoishintaan vain 1,50€. Tervetuloa!

Konsertti on mainittu myös Kalevan menovinkeissä!!

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin