tanssiaiskonsertti Saalastinsalissa 18.11.2017

Konsertti­tanssiaiset – Musiikin ja tanssin taikaa Oulussa

Lauantai, marraskuu 18, 2017

Lauantaina 18.11.2017 klo 19–23 Saalastinsalissa tanssitaan juhlavan livemusiikin tahtiin. Oulun yliopiston kamariorkesteri, puhallinorkesteri Viventi, Tervakaupungin puhaltajat, puhallinyhtye Vaskiveikkot sekä tilaisuutta varten koottu puhallincombo järjestävät yhdessä Suomen 100-vuotista taivalta juhlistavat hyväntekeväisyystanssiaiset. Laulusolisteina esiintyvät Jouni Kokkoniemi sekä Voice of Finland -ohjelmasta tutut Sini Mäki ja Juho Schroderus.

Tanssiaisten tuotto lahjoitetaan lapsiperheiden hyväksi Hope Yhdessä ja Yhteisesti Oulu ry:lle. Yhdistys auttaa Oulun alueen lapsiperheitä vaate- ja tarvikelahjoituksin ja tukee lasten ja nuorten harrastamista tuoden iloa arkeen.

Tanssiaisissa yleisö pääsee pyörähtelemään eri vuosikymmenten tunnettujen kappaleiden tahtiin. Ohjelmistossa kuullaan mm. valssia, tangoa, humppaa ja foxia. Tanssiaisvierailta toivotaan juhlavaa pukeutumista.

Liput 25 € (tanssiaislippu) ja 40 € (tanssiaislippu buffetiltapalalla)

Lippuja voi ostaa ennakkoon orkestereiden soittajilta sekä kaikista Oulu10-palvelupisteistä (Oulu, Haukipudas, Kiiminki, Oulunsalo, Ylikiiminki, Yli-Ii sekä Pop-Up -piste).

Lippuja myydään myös tunti ennen tilaisuuden alkua ovelta.

Buffetin tarjoilee Unirestan ravintola Kastari. Menu sisältää tuoreyrttisalaattia ja balsamicokastiketta, vuohenjuustokasvispiirakkaa, savusiikacrustadeja, vaniljapannacottaa ja tyrnihilloketta.

Yhteistyössä:

Oulun yliopisto (kamariorkesteri)

Oulun seurakunnat, Oulun konservatorio ja Oulu-opisto (puhallinorkesteri Viventi)

Vuolle Setlementti (Tervakaupungin puhaltajat)

ONMKY (Vaskiveikot)

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä linkistä.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti