Aamuun uuteen -yhteiskonsertti 2017

Aamuun uuteen - Oulun yli­opiston kuorojen ja orkeste­reiden yhteis­konsertti

Lauantai, marraskuu 25, 2017

Satavuotiaan Suomen juhlinta musiikilla jatkuu! Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeia, Oulun Teekkarikuoro TeeKu, Oulun yliopiston kamariorkesteri ja puhallinorkesteri Teekkaritorvet järjestämää historiansa ensimmäisen yhteiskonsertin Saalastinsalissa lauantaina 25.11.2017 klo 18. Konsertissa kuullaan kiehtovan monipuolinen valikoima suomalaista musiikkia vuosilta 1917-2017. Suosikkisäveltäjien kappaleet Juicesta Jeaniin kuullaan esitettynä perinteitä kunnioittaen mutta raikkaalla ja viihdyttävällä otteella.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan musiikkiharrastejärjestöt Cassiopeia, TeeKu, kamariorkesteri ja Teekkaritorvet esiintyvät konsertissa erikseen, erilaisissa yhdistelmäkokoonpanoissa ja yhteisessä yli sadan laulajan ja soittajan suurkokoonpanossa. Kuoroja ja orkestereita johtavat Kristian Heberg, Tatu Palo, Sofia Riippi ja Jari Välimäki. Tapahtuma on osa itsenäisyyden juhlavuoden Suomi100-ohjelmaa.
Konsertti sisältää väliajan.

LIPUT
ennakkoon / ovelta 15 / 20 €
alennusryhmät 8 / 10 €
(opiskelijat, lapset alle 16v., eläkeläiset, työttömät, varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat)

Ennakkoliput ovat jo myynnissä netissä:

Lisäksi ennakkolippuja tullaan myymään Oulun yliopistolla myöhemmin ilmoitettavina aikoina.

*** in English ***
Oulu university student choirs Cassiopeia and TeeKu, the University Chamber Orchestra and wind band Teekkaritorvet come together to celebrate Suomi100, one hundred years of Finnish independence. The programme of the concert is an intriguing selection of Finnish music from 1917 to 2017, ranging from classical music to popular hit songs. Each choir and orchestra will perform both on their own and in various mixed ensembles. All four will also perform together for the first time ever, in a spectacular symphonic ensemble of over a hundred singers and musicians. The concert will be conducted by Kristian Heberg, Tatu Palo, Sofia Riippi ja Jari Välimäki.

TICKETS
in advance / at the door 15 / 20 €
students and other discount groups 8 / 10 €

Tickets can be bought in advance both online and at the university, dates and locations will be announced later