13. Geokemian Päivät – Geokemialliset on-site -analyysimenetelmät geologisessa tutkimuksessa

Keskiviikko, marraskuu 28, 2018 - Perjantai, marraskuu 30, 2018

13. Geokemian Päivät – Geokemialliset on-site -analyysimenetelmät geologisessa tutkimuksessa

Aika: 28.–30.11.2018
Paikka: Oulun yliopisto, Oulu

Geokemian Rengas, Vuorimiesyhdistyksen (VMY) geologijaosto, Geologiliitto ja Oulun yliopiston kaivannaisalan tutkimusyksikkö järjestävät 13. Geokemian Päivät marraskuun 2018 lopussa teemalla ”Geokemialliset on-site -analyysimenetelmät geologisessa tutkimuksessa” täydennettynä muilla geokemian analytiikkaan liittyvillä esityksillä sekä EAKR-rahoitteisen Indika-projektin loppuseminaarilla. Päivien ohjelmassa on kaksipäiväisen seminaarin lisäksi opiskelijoille suunnattu lyhytkurssi (28.11.) kenttäanalysaattoreista (luennoitsijoina Bruno Lemiere BRGM:stä Ranskasta ja Pertti Sarala Oulun yliopistosta) ja temaattinen sessio ”Geoalan osaajat työelämässä”, joka järjestetään yhteistyössä Geologiliiton kanssa. Tarkempi ohjelma on ohessa.

Seminaarin ilmoittautuminen ja tiedot osallistumismaksusta on saatavilla VMY:n verkkosivuilla (www.vuorimiesyhdistys.fi). Osallistumismaksu on 100 € sisältäen materiaalit, lounaat ja ilta- ja aamupäiväkahvit. Opiskelijoiden osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen on avoinna VMY:n verkkosivuilla ja ilmoittautumisaika päättyy 23.11.2018.

Esitelmien kieli on suomi tai englanti. Kokoustiivistelmät julkaistaan VMY:n B-sarjassa. Lisäksi yrityksille ja organisaatioille tarjotaan mahdollisuus osallistua tapahtumaan näytteilleasettajina (kysy lisää järjestäjiltä).

Lisätietoja seminaarista, tiivistelmistä ja esityksistä sekä järjestelyistä saa kokouksen järjestäjiltä, alan lehdistä ja VMY:n verkkosivuilta sekä jäsenkirjeistä.

Pertti Sarala pertti.sarala(at)gtk.fi

Pasi Eilu pasi.eilu(at)gtk.fi