Dekaanin tervehdys

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on kansainvälisen tason kauppatieteellisen alan tutkimus- ja koulutusyksikkö. Kauppakorkeakoulun dynaaminen ja korkeatasoinen tiedeyhteisö toimii tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Takeena kansainvälisestä laadusta meillä on AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) akkreditointi, jonka saimme neljäntenä pohjoismaisena kauppakorkeakouluna.

Tarjoamme laadukasta ja relevanttia koulutusta käytännön sovelluksia korostaen. Kauppakorkeakoulun monipuolinen tarjonta mahdollistaa kaikkien kauppa- ja taloustieteen tärkeiden osa-alueiden opiskelun. Oulun yliopisto lukuisine tieteenaloineen antaa hyvät puitteet monialaiselle tutkimukselle ja opetukselle.

Olemalla aidosti kansainvälinen voimme tarjota parhaita oppimiskokemuksia myös tulevaisuudessa. Esimerkkinä kansainvälisyydestä on noin sata ulkomaista tutkinto-opiskelijaa kansainvälisissä maisteriohjelmissamme. Tutkimuksemme kansainvälisyys on itsestään selvää – se kilpailee kansainvälisillä areenoilla.

Tulemalla opiskelijaksemme tai työntekijäksemme pääset mukaan yhteisöön, joka tarjoaa haastavia ja kansainvälisiä kokemuksia tulevaisuuden haasteita varten.

Mikko Puhakka
dekaani

Yhteystiedot
Puhelin: 0294 48 2581
Sähköposti: mikko.puhakka(at)oulu.fi

 

Viimeksi päivitetty: 2.4.2019