University of Oulu, 2016

Hakemusten määrä kauppakorkeakoulun kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin kasvoi 11 prosenttia

Tällä viikolla päättyneessä kansainvälisten tutkinto-ohjelmien yhteishaussa jätettiin yhteensä 939 hakemusta Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun viiteen maisteriohjelmaan. Kasvua viime vuoteen oli 11 prosenttia (2019: 847). Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen oli jälleen Oulun yliopiston suosituimpia hakukohteita.

Yhteensä 2 314 hakijaa jätti hakemuksensa Oulun yliopiston kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin keskiviikkona päättyneessä yhteishaussa. Hakijoista 2 214 haki maisteriohjelmiin. Kauppakorkeakoulun hakukohteisiin saapui yhteensä 939 hakemusta, mikä on 11 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Kauppakorkeakoulun hakukohteista kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma oli jälleen suosituin (339 hakemusta). Muihin kauppakorkeakoulun hakukohteisiin hakijoita oli seuraavasti:

• taloustieteen maisteriohjelma 139 hakemusta
  • rahoituksen maisteriohjelma 165 hakemusta
  • laskentatoimen maisteriohjelma 119 hakemusta
  • markkinoinnin maisteriohjelma 177 hakemusta

Aloituspaikkoja kauppakorkeakoulun kansainvälisissä ohjelmissa syksylle 2020 on yhteensä 95.

Opiskelijavalinnat julkaistaan maaliskuun alussa, minkä jälkeen valituksi tulleet ilmoittavat, ottavatko opiskelupaikan vastaan.

Suomenkielisten kandidaatti- ja maisteriohjelmien yhteishaku on tänä vuonna 18.3.–1.4.2020.

Lisätietoja Oulun yliopiston hakijamääristä yliopiston uutisessa

Viimeksi päivitetty: 24.1.2020