Tervetuloa tutkimusseminaariin keskiviikkona 10. joulukuuta: yritysbrändäys osana kilpailukykyistä liiketoimintastrategiaa

Tervetuloa seuraavaan Martti Ahtisaari Instituutin tutkimusseminaariin, jonka aiheena on yritysbrändäys osana kilpailukykyistä liiketoimintastrategiaa - haasteet ja mahdollisuudet.

Pääpuheenvuoron “Making and Breaking Silos: Understanding how mindsets hinder brand orientation” pitää kauppakorkeassa vieraileva Richard Gyrd-Jones (Copenhagen Business School).

Aiheesta jatkaa Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Sharp-tutkimusryhmän jäsen, KTM Minna Mäläskä, joka kertoo väitöstutkimuksensa tuloksista aiheesta ”B2B pk-yrityksen sidosryhmäverkoston hyödyntäminen yritysbrändäyksessä”.

Aika ja paikka:
Keskiviikko 10.12.2014 kello 9.00-11.00, Arina-sali TA105.

Ilmoittautumisia pyydetään maanantaihin 8.12. mennessä osoitteessa www.maigbe.fi/CorporateBranding. Seminaarissa on kahvitarjoilu. Tilaisuus on englanninkielinen.

Lämpimästi tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 28.11.2014