University of Oulu, 2016

Liikesivistysrahastosta yli 300 000 euroa kauppatieteiden apurahoja Pohjois-Suomeen

Suomalaisen kauppatieteellisen tutkimuksen ja koulutuksen tukija Liikesivistysrahasto on jakanut apurahoina 3,7 miljoonaa euroa, joista Pohjois-Suomen alueelle yhteensä 310 900 euroa. Apuraha myönnettiin 27 hankkeelle Pohjois-Suomessa. Digitaalisuus liiketoiminnan edistäjänä, toimialojen ja organisaatioiden uudistaminen sekä yrittäjyyden tutkimus saivat kierroksen suurimman painoarvon.

Liikesivistysrahasto tukee korkeampaa taloudellista sivistystä, jota edistetään yliopisto- ja korkeakoulutasolla sekä ammattikorkeakoulutasolla. Erityisesti väitöskirja- ja post doc –tutkimukseen kohdistuvaa Liikesivistysrahaston apurahabudjettia on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi nostettu 4 miljoonaan euroon.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu onnittelee kaikkia apurahan saaneita!

LIIKESIVISTYSRAHASTON APURAHAT 2017 POHJOIS-SUOMI

KTM Marika Tuomela-Pyykkönen

KTT Anu Valtonen

KTM Marjo Väisänen

Koko maan kattava lista apurahoista löytyy Liikesivistysrahaston sivuilta: www.lsr.fi.

Viimeksi päivitetty: 30.11.2017