Talousfoorumi 20.2.2018 - Suomen historia ja tulevaisuus: yhteiskunnan ja talouden menestystekijät ja kipupisteet

Tiistai, helmikuu 20, 2018

Suomi yhteiskuntana ja Suomen talous ovat nähneet viime vuosikymmenien kuluessa monenlaisia aikoja. Lähimenneisyyttämme ovat leimanneet talouden näkökulmasta haasteelliset vuodet ja parhaillaan elämme kasvun aikaa. Suomalainen yhteiskunta on saanut tuntea globaalien megatrendien vaikutukset niin kotimaan kamaralla kuin kansainvälisillä markkinoillakin. Pääjohtaja Erkki Liikanen tarkastelee puheenvuorossaan yhteiskunnan ja talouden menestystekijöitä ja kipupisteitä Suomen historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden näkökulmasta. Tule mukaan kuulemaan Erkki Liikasen ajatuksia yhteiskunnan ja talouden menestystekijöistä ja kipupisteistä sekä osallistumaan keskusteluun kevättalvisten lämpimien kahvien lomassa!

Paikka:  Oulun yliopisto, Sali L5 - Linkki opaskarttaan (ruutu D5)
Aika:  Tiistai 20.2.2018 klo 14.30 - 16.15 (kahvitarjoilu klo 14.00 alkaen)

Ilmoittautu 15.2. mennessä tästä

Lisätietoa tapahtumasta Martti Ahtisaari Instituutin sivuilla