Sauli Sohlo AACSB Internationalin Eurooppa-ryhmän puheenjohtajaksi

Martti Ahtisaari Instituutin Sauli Sohlo on nimitetty AACSB Internationalin Eurooppa-ryhmän puheenjohtajaksi.

AACSB International on nimittänyt Sauli Sohlon Martti Ahtisaari Instituutista vuoden 2018 Eurooppa-ryhmän eli Europen Affinity Groupin puheenjohtajaksi. Eurooppa-ryhmä on yksi monista AACSB:n yhteydessä toimivista Affinity Group -teemaryhmistä, ja se keskittyy eurooppalaisten kauppakorkeakoulujen haasteisiin ja kehittämiseen 400 jäsenen voimin.

Sauli Sohlo on toiminut aiemmin muun muassa AACSB:n teemaseminaarien, kuten Assurance of Learning Seminar ja Impact Forum, kouluttajana, Affinity Group -teemaryhmien puhujana sekä akkreditointiprosessissa olevan eurooppalaisen kauppakorkeakoulun nimettynä mentorina.

AACSB International on maailmanlaajuisesti tunnetuin ja arvostetuin kauppakorkeakoulujen kehittämisorganisaatio. Sen jäsenistöön kuuluu 1 600 kauppakorkeakoulua lähes 100 eri maasta. AACSB-akkreditointi on myönnetty noin viidelle prosentille maailman 17 000 kauppakorkeakoulusta. Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on neljäs pohjoismainen kauppakorkeakoulu, jolle akkreditointi on myönnetty.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu onnittelee Sohloa nimityksen johdosta!

Viimeksi päivitetty: 28.2.2018