Saara Pekkarisesta Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun ensimmäinen emeritayliopistotutkija

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun ensimmäinen emeritus-/emeritayliopistotutkija, KTT Saara Pekkarinen aloittaa uudessa tehtävässään kesäkuun alussa 2018.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa kesäkuun alusta aloittavan emeritayliopistotutkija KTT Saara Pekkarisen emeritakausi kestää kaksi vuotta. Kauppakorkeakoulun ensimmäisenä emeritus-/emeritayliopistotutkijana hän luo tietä henkilöiden koko työuran aikana kerätyn ammattitaidon jatkokäytölle ja -kehittämiselle.

Saara Pekkarinen on tunnustettu tutkija, opettaja sekä projektiammattilainen palveluiden modularisoinnissa sekä verkostopohjaisessa palvelujen kehittämisessä ja käyttöönotossa. Hänen käsittelemänsä sovellusalat sisältävät muun muassa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin, tieto- ja viestintätekniikan sekä julkiset palvelut.

Tervetuloa takaisin, Saara!

Lisätietoja: