41. Kansantaloustieteen päivät vietettiin Oulussa

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu isännöi 7.-8. helmikuuta jo 41. kertaa järjestettyjä Kansantaloustieteen päiviä. KT-päivät keräävät perinteisesti suomalaiset taloustieteellistä tutkimusta tekevät tahot yhteen kahden päivän ajaksi.

Taloustieteellinen Yhdistys ry:n järjestämä ja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun isännöimä konferenssi keräsi tänä vuonna Ouluun yhteensä 106 osanottajaa. Kahden päivänä aikana kuultiin mielenkiintoisia esityksiä sekä nuorten että varttuneempien taloustieteilijöiden tutkimuksista. Tämän vuotisilla KT-päivillä annettiin erityisesti tilaa nuorille taloustieteilijöille. Konferenssin ensimmäisen päivän virallisen osuuden päätti Plenum-esityksellään professori Jordi Galí (Universitat Pompeu Fabra, Espanja), joka käsitteli puheenvuorossaan rahapolitiikan haasteita.

Jordi Galí KT-päivillä Oulussa 7.2.2019
Plenum-esityksen KT-päivillä pitänyt professori Jordi Galí.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta KT-päivillä olivat mukana tohtoriopiskelijat Hannu Savolainen, Hannu Huuki, Santtu Karhinen, Teemu Meriläinen, Chao Ding, Enni Ruokamo, Suvi Kangasrääsiö sekä Mikko Vaaramo. Lisäksi varttuneempien taloustieteilijöiden polvea edustivat tutkijatohtori Sanna Huikari, tutkimusprofessori Maria Kopsakangas-Savolainen ja professorit Rauli Svento, Jaakko Simonen ja Marko Korhonen.

Lämmin kiitos kaikille KT-päiville osallistuneille Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun puolesta!

Viimeksi päivitetty: 11.2.2019