Hinnasto ja laskutusperuste

Sisäinen hinta

Oulun yliopiston ja yliopistollisen sairaalan tutkijoita laskutetaan koe-eläinpalveluista sisäisen hinnaston mukaisesti. Mikäli sisäisten palvelujen laskuja maksetaan ulkopuolisella rahalla, laskuun lisätään yliopiston yleiskustannuspidätys ja voimassaoleva arvonlisävero.

Ulkoinen hinta

Ulkoisia asiakkaita laskutetaan todellisten kustannusten mukaisesti. Hintaan lisätään yliopiston hallintokuluja 15% ja voimassaolevan arvonlisävero.

Eläimet

Oman tuotannon hiiristä ja rotista laskutetaan niiden luovutusiän mukainen hinta. Ulkopuolelta hankittavista eläimistä laskutetaan sopimuksen mukaan. Näiden eläinten hankinta- ja toimituskulut laskutetaan tilaajalta.

Hoitopäivät

Hoitopäivämaksu on eläinlajikohtainen ja peritään eläimen luovutuspäivästä hoitojakson loppuun saakka. Ulkopuolelta tulevan eläimen hoitopäivämaksu aloitetaan eläimen saapumispäivästä. Tutkijan omista siitoseläimistä peritään normaali hoitopäivämaksu ja syntyvistä jälkeläisistä aletaan periä hoitopäivämaksua vieroituspäivästä lukien. Erikoisrehua saavien eläinten hoitopäivät hinnoitellaan sopimuksen mukaan.
Erityiskantoja tuotettaessa hinnat määritellään erikseen.

Toimenpiteet

Toimenpidehinnat perustuvat tuntiveloitukseen. Minimiveloitus on 15 minuuttia.

Viimeksi päivitetty: 4.1.2017