Kestävää yhteistyötä kemian korkeakouluopetukseen Erasmus + hankkeen avulla

Kestävän kemian tutkimusyksikössä työskentelevät kemian tutkinto-ohjelman opettajat ovat mukana STEM Continuous Professional Development at European UniversitiesErasmus+ hankkeessa. Tätä lähes puolen miljoonan euron hanketta koordinoi Jagiellonian yliopisto Krakovasta. Lisäksi hankkeessa ovat mukana Amsterdamin yliopisto, Napolin yliopisto, Ljubljanan yliopisto ja European Chemistry Thematic Network -yhdistys (ECTN).

Hankkeen tarkoituksena on kehittää ja jakaa innovatiivisia käytänteitä sekä edistää yhteistyötä, vertaisoppimista ja kokemusten vaihtoa yliopistojen välillä. Kolmivuotisen hankkeen aikana järjestetään mm. kaksi kesäkoulua kemian opettajille. Kesäkouluihin osallistuneet opettajat jakavat oppimansa uudet käytänteet edelleen omissa korkeakouluissaan. Näin kesäkoulujen lähettiläät osallistuvat oman korkeakoulunsa jatkuvan ammatillisen kasvun ylläpitoon ja kehittämiseen.

Lisää tietoa STEM-CPD @ EUni projektin sisällöstä ECTN sivustolta.

Viimeksi päivitetty: 22.9.2020